2014-09-18 18:35:55
Φωτογραφία για Τι αλλαγές φέρνει μαζί του το ios 8
Το iOS 8 είναι εδώ και μερικές ώρες διαθέσιμο σε όλες τις συσκευές της apple και οι χρήστες έχουν ενθουσιαστεί με όλες τις καινούργιες αλλαγές που προστέθηκαν για να γίνει ακόμη καλύτερο Όμως υπάρχουν και άλλοι που διστάζουν να προχωρήσουν στην αναβάθμιση γιατί δεν γνωρίζουν τι νέο φέρνει μαζί του.

Δείτε πιο κάτω μερικές από τις κυριότερες αλλαγές που εντοπίσαμε

Απάντα μ ένα άγγιγμα στα μηνύματα σουΠλέον με το iOS 8 μπορείς να ακουμπήσεις και να σύρεις προς τα κάτω το notification για το νέο μήνυμα που μόλις έλαβες και να απαντήσεις αμέσως, καθώς σου εμφανίζει την μπάρα για το δικό σου μήνυμα χωρίς να φύγεις από την σελίδα που βρισκόσουν όταν σου ήρθε το sms!

Tα sms έχουν περισσότερες δυνατότητες!Μερικές από τις βελτιώσεις που φέρνει το iOS 8 είναι η εφαρμογή μηνυμάτων που πλέον επιτρέπει την δημιουργία ομάδων, στις οποίες ο χρήστης μπορεί να προσθέσει και να αφαιρέσει χρήστες, να απαντήσει με μηνύματα ήχου, φωτογραφίας ή video, χρησιμοποιώντας μία συντόμευση στην εφαρμογή, αλλά και να μοιραστεί την τοποθεσία του.


Όσοι είναι χρήστες του whats app γνωρίζουν ήδη αυτή τη δυνατότητα την οποία όμως δεν είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν και στα sms –imessages. Με την καινούρια αναβάθμιση όμως, μπορούν να απαντήσουν και στα sms –imessages με φωνητικά μηνύματα πατώντας απλά το μικρόφωνα στα δεξιά της οθόνης.

Επίσης με την νέα λειτουργία QuickType, το τηλέφωνο πλέον μπορεί και προβλέπει το κείμενο για ακόμα πιο γρήγορη και απλούστερη πληκτρολόγηση ενώ η Apple επιτρέπει στους χρήστες αν θέλουν να προσθέσουν το δικό τους αγαπημένο πληκτρολόγιο

Πολύ πιο εύκολη ταξινόμηση των emailsΠλέον μπορείς να τραβήξεις το σημείο της οθόνης που είναι το email που θέλεις να ταξινομήσεις και να τελειώνεις μέσα σε δευτερόλεπτα! Τραβάς την οθόνη προς τα δεξιά και το σημειώνεις ως αδιάβαστο, τραβάς προς τα αριστερά και σου ανοίγουν όλες οι άλλες επιλογές που έχεις!

Η Siri ξέρει τον ρυθμό και όχι μόνο!Πλέον η Siri έχει νέες λειτουργίες! Μία από αυτές είναι το να αναγνωρίζει τον ρυθμό και ν σου ανοίγει το shazam χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάτι παραπάνω από το να την ρωτήσεις «what song is this?». Σου βρίσκει (δοκιμασμένο) το τραγούδι και σου κάνει και χαβαλέ λέγοντας ότι ελπίζει να μην της ζητήσεις να σου το τραγουδήσει! Τέλος η Siri έχει βελτιωθεί και πλέον ενεργοποιείται με μία απλή, φωνητική εντολή όπως «hey Siri»!

Λαμβάνεις notification όταν κάποιος απαντάει στο email σουΠεριμένεις άμεση απάντηση σε ένα επείγον email; Πήγαινε στο email, πάτα το σημαιάκι και επέλεξε το «notify me».. έτσι θα δεις την απάντηση πολύ νωρίτερα από ότι αν περίμενες να κάνουν refresh τα email σου!

Βρες ακόμα πιο εύκολα τις αγαπημένες σου επαφές!Κάνε διπλό κλικ στο κεντρικό –και μοναδικό- κουμπί της συσκευής σου και θα σου ανοίξει –πέρα από το multitasking- μία μπάρα με τις αγαπημένες σου επαφές ή/και τις επαφές που συνομίλησες πιο πρόσφατα και έχετε πιο συχνές επικοινωνίες! 9δεν θα σου εμφανίσει τον ηλεκτρολόγο που κάλεσες 10 λεπτά νωρίτερα για να επισκευάσει την μπρίζα στο σπίτι σου!)

Δες τι ώρα έστειλες και έλαβες τα μηνύματα σου!Μπορεί να σου δείχνει μέσα σε κάθε συνομιλία την ώρα που ξεκίνησε η ανταλλαγή μηνυμάτων, αλλά δεν είχες ιδέα για το τα ώρα ακριβώς έστειλες ή έλαβες το κάθε μήνυμα! Τώρα μπορείς! Σύρε την οθόνη σου αριστερά και όλα τα time stamps θα εμφανιστούν!

Μοιράσου τις εφαρμογές σου με την οικογένεια σου!

Κατέβασε η αδερφή σου μία εφαρμογή την οποία θέλεις και εσύ αλλά δεν θέλεις να την πληρώσεις; Τώρα μπορείς αφού την κατεβάσει η αδερφή σου να την αποκτήσεις και εσύ! Πήγαινε στις ρυθμίσεις, στο icloud, και απλά πρόσθεσε το username του κάθε μέλους της οικογενείας σου για να μοιράζεστε τις εφαρμογές σας!

Η υγεία πάνω από όλα!Ένα ακόμη νέο χαρακτηριστικό του iOS 8 είναι το Health το οποίο συνδέεται με την νέα υπηρεσία καταγραφής υγείας της Apple, Healthkit, η οποία λαμβάνει δεδομένα από εφαρμογές υγείας/ φυσικής κατάστασης τρίτων όπως είναι η εφαρμογή της Nike, και στην οποία μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο επαγγελματίες στον τομέα της υγείας.

Βγάλε selfies με χρονοδιακόπτη!Η νέα αναβάθμιση της apple βάζει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τέλος στις selfies στις οποίες φαίνονται τεντωμένα χέρια! Άσε το κινητό σου κάτω, βάλε το χρονόμετρο, κάνε 2 βήματα πίσω και βγάλε την selfie σου!

Κάνε πιο εύκολες τις online αγορές σου!Με το iOS 8 μπορείς να κάνεις πιο εύκολα τις αγορές σου καθώς σου δίνει την επιλογή να scanαρεις την κάρτα στην οποία θα χρεώσεις τις αγορές σου! Αν, λοιπόν, κάνεις τις αγορές μέσω του Safari, την ώρα της πληρωμής θα σου βγάλει επιλογή να σκανάρεις την κάρτα. θα σου ζητήσει να την τοποθετήσεις μπροστά από την κάμερα σου και αυτόματα θα περάσει τον αριθμό της κάρτας, το όνομα του κατόχου και την ημερομηνία λήξης της κάρτας στα κατάλληλα κουτιά χωρίς να χρειαστεί να πληκτρολογήσεις τίποτα! 

Κάνε ασπρόμαυρο το κινητό σου!Πήγαινε στα Settings > General > Accessibility and πάτα το «Grayscale». Το κινητό σου αυτόματα θα χάσει τα χρώματα του και θα γίνει ασπρόμαυρο! Μπορείς να τα επαναφέρεις ακολουθώντας την ίδια διαδικασία!

Η αναβάθμιση iOS 8 είναι διαθέσιμη για iPhone 4s, 5, 5c και 5s, iPod Touch 5 5ης γενιάς, iPad 2, Retina και Air, iPad mini και iPad mini Retina.
Via:ipop
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ