2014-09-19 09:24:08
Φωτογραφία για «Μαύρα μεσάνυχτα» για τη γραμματεία το υπουργείο Παιδείας
Σε καθεστώς πλήρους άγνοιας φαίνεται ότι βρίσκεται το υπουργείο Παιδείας σχετικά με το μείζον θέμα της... γραμματείας του ΤΕΙ Πύργου, καθώς ο γενικός γραμματέας Θ.Κυριαζής, όταν ρωτήθηκε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή χθες το πρωί, απάντησε με… ψήγματα ειρωνείας «όχι, δεν μπορεί να μην υπάρχει γραμματεία. Μπορεί να μην ήταν εκείνη τη στιγμή».

Γίνεται αντιληπτό πως γεννάται σοβαρό ζήτημα ως προς την ενημέρωση που έχει λάβει το υπουργείο Παιδείας, διότι ο πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, Σωκράτης Καπλάνης δήλωσε στo patrisnews.com ότι έχει σταλεί η σχετική επιστολή και ότι περιμένει απάντηση για την ενίσχυση με διοικητικό προσωπικό μέσα από τη «δεξαμενή» της διαθεσιμότητας (περίπου 18 άτομα).

To patrisnews.com προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον κ.Κυριαζή, ωστόσο δεν κατέστη εφικτό.

Κατά τα άλλα, με ρυθμούς… χελώνας συνεχίζονται οι εγγραφές στο ΤΕΙ Πύργου, καθώς δεν έχει αλλάξει σε σχέση με τη στελέχωση της γραμματείας, η οποία συνεχίζει να λειτουργεί με «δανεικό» υπάλληλο. Ωστόσο, η υπομονή των νεοεισαχθέντων σπουδαστών και των γονιών τους σταδιακά αγγίζει τα όρια της εξάντλησης, λόγω της αναμονής.

Έως τώρα έχουν εγγραφεί λίγοι περισσότεροι από 80 σπουδαστές, ενώ ο συνολικός αριθμός των εισακτέων έχει προσδιοριστεί στους 205, συνεπώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αυξηθεί η προσέλευση.

Παναγιώτης Φωτεινόπουλος
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η γκάφα του CNN
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η γκάφα του CNN
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ