2014-09-19 09:48:51
Φωτογραφία για Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας
ΚΡΙΟΣ Μην υποχωρήσετε σήμερα, σε τίποτα Αυτά που απαιτείτε είναι λογικά και δίκαια, και οι άνθρωποι που λένε ότι νοιάζονται για εσάς θα πρέπει να το καταλάβουν και να το αποδεχτούν. Πολλές φορές λόγω χαμηλής αυτοπεποίθησης κάνετε πίσω και συμβιβάζεστε, αλλά σήμερα το ζώδιό σας πριμοδοτείται με την ευγλωττία και την αποφασιστικότητα που τόσο χρειαζόσασταν. Λίγο προσοχή στη διατροφή σας σήμερα. Τα λίγα λεπτά απόλαυσης δεν αξίζει το να γεμίσετε το στομάχι σας με σκουπίδια. Προτιμήστε τις σαλάτες και τα φρούτα, βοηθούν και στην άμυνα του οργανισμού, μέρες που είναι.

ΤΑΥΡΟΣ Η ανευθυνότητά σας μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες σήμερα. Μπορεί να νομίζετε ότι δεν πειράζει να είστε ‘χύμα’ και να φέρεστε απερίσκεπτα, όμως δεν συμφωνούν όλοι οι γύρω σας μ’ αυτό. Προσπαθήστε να φερθείτε με σύνεση, ειδικά το βράδυ, για να μην πληγώσετε ανθρώπους που δεν σας φταίνε σε τίποτα… Μην σας ξεγελούν οι όμορφοι άνθρωποι. Έχετε την τάση να θεωρείτε πειστικό και ειλικρινή κάθε εμφανίσιμο, ειδικά αν είναι και λίγο σέξι. Έτσι όμως σας ξεγελούν, γι’ αυτό προσέξτε.


ΔΙΔΥΜΟΙ Τα ρούχα δεν κάνουν τον παπά. Όμως σήμερα το ντύσιμό σας θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα σας κερδίσει συμπάθειες. Ίσως μάλιστα θα δημιουργήσει και επαγγελματικές ευκαιρίες. Αποφύγετε οτιδήποτε αποκαλυπτικό ή σέξι. Επιλέξτε κάτι σεμνό, σοβαρό και μουντό -κι ας μην είναι και τόσο πολύ του γούστου σας-, υπάρχει λόγος. Πόσο καιρό έχετε να πάτε θέατρο ή σινεμά; Σημερα τα οικονομικά σας είναι πιθανό να ευνοήσουν μια τέτοια έξοδο, που θα σας ξεκουράσει και θα σας προσφέρει την πολυπόθητη χαλάρωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η μοναξιά χτυπάει κόκκινο στο ζώδιό σας αυτές τις ημέρες, αλλά εδώ που τα λέμε φταίτε λιγάκι κι εσείς σ’ αυτό. Τη μια είστε πολύ επιλεκτικοί, την άλλη πολύ απαιτητικοί, την παράλληλη κάνετε χιούμορ με ζητήματα λεπτά. Μην προσπαθείτε πολύ: ο πραγματικός εαυτός σας είναι αξιαγάπητος. Μην υποκρίνεστε ότι είστε κάποιοι άλλοι – δεν το έχετε ανάγκη. Είναι η κατάλληλη περίοδος να βάλετε την άσκηση στη ζωή σας. Δεν είναι ζήτημα εμφάνισης -μια χαρά είναι το σώμα σας- αλλά υγείας. Κάθε εσωτερικό όργανο του σώματός σας, με πρώτο και κύριο την καρδιά, θα βοηθηθεί σημαντικά.

ΛΕΩΝ Η ζωή θα σας προσφέρει ένα δώρο σήμερα, αρκεί να έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές για να το αναγνωρίσετε. Τα ωραία δώρα έρχονται συχνά σε μικρά πακέτα, και έτσι θα έρθει κι αυτό. Σε τόσο μικρό μάλιστα που δεν θα σας γεμίσει το μάτι αρχικά και μπορεί και να σας κάνει να γελάσετε. Μην το προσπεράσετε όμως – αξίζει! Η τεχνολογία τα έχει βάλει μαζί σας. Πράγματα χαλάνε ή δεν λειτουργούν σωστά, αυτοκίνητα που δεν παίρνουν μπρος – ακόμα και οι πρίζες μπορεί να σας τινάξουν αν δεν είστε πολύ προσεκτικοί σήμερα ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ποτέ δεν ξέρετε πώς θα εξελιχτούν τα πράγματα το δύσκολο φθινόπωρο που ξεκίνησε… Αυτή η αβεβαιότητα σας κάνει να φέρεστε με βιασύνη και ταραχή. Έτσι όμως παίρνετε αποφάσεις αλλοπρόσαλλες, που δεν βοηθούν τα πράγματα ούτε στο ελάχιστο. Όταν νιώθετε αβεβαιότητα όπως τώρα, αποφύγετε τις οριστικές αποφάσεις και δοκιμάστε πρώτα, με προσοχή, τις διάφορες εναλλακτικές. Μπορεί να χρειαστεί να κολακεύσετε κάποιον σήμερα για να κερδίσετε κάτι που και σας αξίζει και το δικαιούστε. Μην πείτε μεγάλες κουβέντες, ούτε πράγματα που σας δεσμεύουν: Καναδυό ευγενικά κομπλιμέντα αρκούν.

ΖΥΓΟΣ Νομίζετε ότι μιλάνε πίσω απ’ την πλάτη σας; Έχετε δίκιο. Δεν το κάνουν πολλοί, αλλά κανα δυο άτομα έχουν την κακή συνήθεια να σχολιάζουν τους πάντες και τα πάντα, και το ίδιο κάνουν και με σας. Μην το παίρνετε προσωπικά: δεν φταίτε εσείς σε κάτι και ούτε είναι κακοπροαίρετοι οι συγκεκριμένοι κουτσομπόληδες. Είναι, απλώς, κουτσομπόληδες που το κάνουν για να περνά η ώρα, και δεν έχουν σκοπό να σας στεναχωρήσουν. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει λέει η παροιμία και αυτό θα συμβεί σήμερα. Δεν θα σκοντάψετε κυριολεκτικά, αλλά θα την πατήσετε με αυτά που λέτε χωρίς να σκέφτεστε. Γι’ αυτό όχι βιαστικές κουβέντες γιατί θα τις μετανιώνετε για βδομάδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Σήμερα κάποιος κοντινός σας άνθρωπος θα σας πει μια μεγάλη αλήθεια. Μπορεί να μην την πιστέψετε ή να μην θελήσετε να την πιστέψετε, σταδιακά όμως θα τα βρείτε όλα αυτά μπροστά σας. Μην αγνοείτε αυτούς που νοιάζονται για σας και θέλουν να σας βοηθήσουν: Κάποιος τρίτος μπορεί να δει με περισσότερη ψυχραιμία τα πράγματα, απέξω. Ευνοείται η εκμάθηση ξένης γλώσσας. Μην σκέφτεστε τι θα σας άρεσε ή ποια είναι η πιο ρομαντική γλώσσα, αλλά τι θα σας χρησίμευε πιο πολύ στη συγκεκριμένη φάση. Πολλοί ξεκινούν γερμανικά – και όχι χωρίς λόγο…

ΤΟΞΟΤΗΣ Νεύρα πολλά σήμερα, όχι μόνο από εσάς αλλά και απ’ αυτούς με τους οποίους θα συναναστραφείτε. Δεν είναι καθόλου κακό να βγάζετε τα νεύρα από μέσα σας (αντιθέτως, το να τα κρύβετε καταπιέζοντάς τα είναι κακό), αλλά αντί να αρχίσετε κλωτσοπατινάδες, μιλήστε απλά και ξεκάθαρα σ’ όσους σας νευριάζουν. Με πυγμή αλλά και ευγένεια. Παρακολουθείστε στενά τις ειδήσεις σήμερα. Κάτι ενδιαφέρον θα μάθετε, που θα σας χρησιμεύσει πρακτικά, και επιπλέον δεν αποκλείεται να βοηθήσει και την πολύπαθη τσέπη σας…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Το χαμόγελο θα αποδειχθεί σήμερα το δυνατότερό σας όπλο. Δεν αποκλείεται να βρεθείτε σε δύσκολη θέση, ειδικά γύρω στο απόγευμα, και να μην ξέρετε πώς να απαντήσετε. Θα ξέρετε ότι φταίτε, και θα γνωρίζετε πως καμιά κουβέντα δεν πρόκειται να σας σώσει. Χαμογελάστε ντροπαλά και τα υπόλοιπα θα έρθουν (και θα λυθούν) μόνα τους. Ο λόγος που κάνετε συχνά ανήσυχο ύπνο είναι τα άσχημα όνειρα που βλέπετε και (ευτυχώς) δεν θυμάστε το πρωί. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρείτε τι σας φταίει στην καθημερινότητά σας, και, όσο μπορείτε, να το αλλάξετε

. ΥΔΡΟΧΟΟΣ Ο πιο γρήγορος κερδίζει σήμερα, γι’ αυτό φροντίστε ο πιο γρήγορος να είστε εσείς. Η ευκαιρία που θα παρουσιαστεί απόψε το βράδυ είναι απ’ αυτές που δεν ξανάρχονται συχνά, γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι να την αδράξετε πρώτοι. Μετά από μεγάλη περίοδο που η τύχη σας είχε εγκαταλείψει, τα άστρα σας προσφέρουν τη δυνατότητα να πάρετε μια μεγάλη ανάσα, και να πραγματοποιήσετε ένα απ’ τα όνειρά σας… Μέρα παιχνιδιού η σημερινή. Αφεθείτε εντελώς και νιώστε πως ξαναγίνεστε παιδί. Τότε που παίζατε όχι τόσο για να νικήσετε, αλλά για να χαρείτε, να ξεδώσετε και να διασκεδάσετε – ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

ΙΧΘΥΣ Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να συσφίξετε τις σχέσεις σας με παλιούς, ξεχασμένους φίλους. Ψάξτε κάποια παλιά ατζέντα σας, ή βρείτε στο κινητό σας επαφές με τις οποίες χαθήκατε εντελώς εδώ και χρόνια. Επιλέξτε κάποιους που θα θέλατε να μάθετε τι κάνουν -που νοιάζεστε δηλαδή πραγματικά γι’ αυτούς, και τολμήστε το. Πάρτε τους τηλέφωνο για απλή κουβεντούλα. Δεν αποκλείεται να ξανακερδίσετε έναν καλό φίλο (ή και περισσότερους!) Μπορεί να μην είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα στη ζωή σας, αλλά η διακόσμηση του χώρου σας είναι αρκετά σημαντική. Κυρίως επειδή μπορεί να σας φτιάξει την ψυχολογία και να σας δώσει κίνητρο για δημιουργικότητα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πένες με τσορίθο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πένες με τσορίθο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ