2014-09-19 13:40:49
Φωτογραφία για Ξεκίνησε η συνάντηση των δημάρχων Δωδεκανήσων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας στη νησιωτική Ελλάδα με την παρουσία του Πατούλη
Ξεκίνησε η ευρύτατη συνάντηση των δημάρχων Δωδεκανήσων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας στη... νησιωτική Ελλάδα με την παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου και προέδρου ΕΔΔΥΠΠΥ Γ. ΠΑΤΟΥΛΗ , τον περιφερειαρχη Ν.Αιγαίου Γ. Χατζημάρκο, τον ΓΓ αποκεντρωμενης διοίκησης Σ. Σπυριδωνα, τον ΓΓ του υπουργείου εσωτερικών Δ. Καλόγεροπουλο, τον πρώην βουλευτή κ. Παππά, τον Πρόεδρο του Ιατρικού συλλόγου Ρόδου Χ Μανιά, τον δήμαρχο Ρόδου Φ. Χατζηδιάκο, τη δήμαρχο Τήλου Μ. Αλειφέρη, τον δήμαρχο Νίσυρου Χ. Κορωναίο, τον δήμαρχο Λειψών Φ. Μάγγο, τον δήμαρχο Μεγίστης Π. Πανηγύρη, τον δήμαρχο Χάλκης Μ. Πατρό, τον δήμαρχο Καρπάθου Η. Λάμπρο, τον δήμαρχο Σύμης Ε. Παπακαλοδούκα, τον δήμαρχο Κάλυμνιων Ι. Γαλούζη, τον δήμαρχο Λέρου Μ. Κόλια και τον ιατρό του ΙΣΡ Η, Τσερκη . Η συνάντηση εργασίας είναι εν εξελίξει.

Τα αποτελέσματα που θα εξαχθουν, ο πρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ θα τα παραδώσει στον Υπουργό Υγείας Μ.Βοριδη προς υλοποίηση.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ