2014-09-19 19:08:09
Φωτογραφία για Στην Αθήνα o πρώην τραγουδιστής των Madrugada
Στην Αθήνα θα βρεθεί στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου ο Sivert Høyem, ο πρώην τραγουδιστής του... συγκροτήματος Madrugada που από το 2008, που διαλύθηκε το συγκρότημα, κάνει σόλο καριέρα.

Με δεδομένο ότι η συναυλία των Αθηνών (Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου) είναι ήδη sold out, αποφασίστηκε να προστεθεί μια ακόμη εμφάνιση στην Αθήνα, την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου, στο Stage Volume 1 στο Κολωνάκι. Η προπώληση για αυτή τη συναυλία ήδη ξεκίνησε.

Η συναυλία που είχε προγραμματιστεί στις 24/9 στην Πάτρα ακυρώθηκε για τεχνικές δυσκολίες. Η διοργανώτρια εταιρία, προκειμένου να ικανοποιήσει το κοινό της Πάτρας και να ανταποδώσει την αγάπη τους στον καλλιτέχνη, αποφάσισε να οργανώσει ένα day trip, την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας από την Πάτρα στην Αθήνα, τους κατόχους των εισιτηρίων της συναυλίας της Πάτρας, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το show του Sivert Høyem στο Stage Volume 1, στο Μοναστηράκι.


Έτσι λοιπόν, με την επίδειξη του εισιτηρίου της ακυρωθείσας συναυλίας του Sivert Høyem στην Πάτρα, οι κάτοχοι του θα μεταφερθούν εντελώς δωρεάν. από την Πάτρα στην Αθήνα και πίσω, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη συναυλία της Τετάρτης 24 Σεπτεμβρίου στο Stage Volume 1. Σε αντίθετη περίπτωση, οι κάτοχοι εισιτηρίων μπορούν να τα εξαργυρώσουν από τα σημεία προπώλησης.

Έτσι λοιπόν το πρόγραμμα για το συναυλιακό tour του Sivert Høyem στην Ελλάδα διαμορφώνεται ως εξής:

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου Stage Volume 1 (AΘΗΝΑ)

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου Stage Volume 1 (AΘΗΝΑ) – sold out

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου LAB ART (ΒΟΛΟΣ)

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου Principal Club Theater (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Η εξαργύρωση των εισιτηρίων για την ακυρωθείσα συναυλία της Πάτρας μπορεί να γίνεται από το βιβλιοπωλείο Discover που βρίσκεται στην οδό Πατρέως 30, με τηλέφωνο επικοινωνίας: 2610 624 916 έως και τις 4 Οκτωβρίου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ