2014-09-19 19:17:07
Φωτογραφία για Επί τάπητος η διαδικασία προγραμματικής σύγκλισης
Συνάντηση είχαν σήμερα αντιπροσωπείες κομμάτων της Δημοκρατικής Αριστεράς και των Οικολόγων Πράσινων στη διάρκεια της οποίας... συζήτησαν τη δρομολόγηση διαδικασιών προγραμματικής σύγκλισης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, από πλευράς της ΔΗΜ.ΑΡ. ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης και ο Γραμματέας της Κ.Ε., Θ. Θεοχαρόπουλος και από πλευράς των Οικολόγων Πράσινων ο συντονιστής της Εκτελεστικής Γραμματείας Γ. Τσιρώνης και ο εκπρόσωπος Τύπου Μιχάλης Τρεμόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που κράτησε μιάμιση ώρα, συζητήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα η πολιτική συγκυρία, η πρωτοβουλία διαλόγου της ΔΗΜΑΡ για την προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας με τα 12 συγκεκριμένα προγραμματικά σημεία καθώς και η πρωτοβουλία των Οικολόγων Πράσινων σχετικά με τη συγκρότηση ενός δικτύου εναλλακτικής διακυβέρνησης για τη βιωσιμότητα της χώρας.

Διαπιστώθηκε ότι υπάρχει ανάγκη να προχωρήσει η προσπάθεια διαμόρφωσης ενός συνολικού εναλλακτικού σχεδίου, που θα δίνει την ελπίδα για βιώσιμη έξοδο της χώρας από την κρίση. Ένα τέτοιο σχέδιο αποτελεί προτεραιότητα για μια εναλλακτική διακυβέρνηση οικονομικής, κοινωνικής και περιβαλλοντικής βιωσιμότητας της χώρας. Και από τις δύο πλευρές, επιβεβαιώθηκε ότι οι πρωτοβουλίες των δυο κομμάτων κινούνται στην ίδια κατεύθυνση και αποφασίσθηκε να δρομολογηθούν άμεσα οι διαδικασίες προγραμματικού διαλόγου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ