2014-09-21 01:25:44
Φωτογραφία για ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΦΑΟΥΛ Ο ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ... ΕΤΡΕΧΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΡΙΤΖΟΝ! (PHOTO & VIDEO)
Με το σκορ υπέρ σου 67-64 και τα δευτερόλεπτα που απομένουν να είναι... μονοψήφιος αριθμός, απλά κάνεις φάουλ στον αντίπαλο. Δε ξέρουμε τι οδηγίες έδωσε ο Ιβάνοβιτς στους παίκτες του Παναθηναϊκού αλλά έστω και από... μόνοι τους θα έπρεπε να σταματήσουν το χρονόμετρο με ένα φάουλ και το παιχνίδι να τελειώσει κάπου εκεί. Αντ'αυτού, προτίμησαν να αφήσουν τον Φριτζόν να σουτάρει 1" πριν το τέλος με τον... ήρωα Γκιστ να του κάνει μάλιστα και φάουλ πάνω στην προσπάθεια για το σουτ!

Η πλάκα όπως είναι αλλού, γι'αυτό και ο πρόλογος (μη νομίζει κανείς ότι μας έπιασε η... αγάπη για τους "πράσινους").

Ο Ιβάνοβιτς λοιπόν αντί να ζητήσει από τους παίκτες του ένα απλό φάουλ στο κέντρο του γηπέδου, προτίμησε να... τρέχει πίσω από τον Φριτζόν (φωτο) και να ζητάει από τους παίκτες του να τον μαρκάρουν!

Ε, αυτό είδε ο Γκιστ και σου λέει.. δε του κάνω ένα φάουλ; Το έκανε λοιπόν, αλλά... εκεί που δεν έπρεπε, με αποτέλεσμα να φύγει για τον πάγκο με σκυμμένο το κεφάλι, oι συμπαίκτες του να... δαγκώνουν τη φανέλα και να τον κοιτάνε... απορημένοι.

Αν θέλετε πάντως να δείτε όλη την κίνηση του Ιβάνοβιτς που πραγματικά αξίζει τον κόπο, αλλά και τις αντιδράσεις των "πρασίνων" μετά τη συγκεκριμένη φάση, δεν έχετε παρά να απολαύσετε το βίντεο που ακολουθεί στα 11'.10"
olympiacos-blog
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ