2014-09-22 12:24:30
Φωτογραφία για Θέλουν να υιοθετήσουν το κορίτσι που πάλευε για τέσσερις μέρες με τα κύματα νοτιοδυτικα της Κρήτης
Πανελλήνια συγκίνηση εχει προκαλέσει η περιπέτεια του 2χρονου κοριτσιου, το οποίο βίωσε το σκληρότερο πρόσωπο της μοίρας, όταν... το πλοιάριο στο οποίο επέβαινε βυθίστηκε στα νοτιοδυτικά της Κρήτης

Δεν είναι λίγοι μάλιστα εκείνοι που τηλεφωνούν στο ΠΑΓΝΗ, ζητώντας να υιοθετήσουν το κοριτσάκι, την ώρα που εκείνο νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων διασωληνωμένο.

Βέβαια η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται καθημερινα, κάνοντας τους γιατρούς να ελπιζουν πως γρήγορα το μικρό παιδάκι θα καταφέρει να βγει νικήτρια από αυτή την περιπέτεια.

Όλο το προσωπικό στέκεται δίπλα της με αγάπη και συμπόνοια, στηρίζοντας τη μικρούλα σε αυτή τη μάχη την οποία κερδίζει.

Η τραγωδία

Υπενθυμίζεται ότι το κορίτσι εντοπίστηκε μαζί με ακόμα 5 ναυαγούς, ανοιχτά της Παλαιόχωρας, από φορτηγά πλοία που έπλεαν στην περιοχή. Τα πλοία τους περισυνέλεξαν. Λίγες ωρες αργότερα με ελικόπτερο Super Puma μεταφερθηκαν οι ναυαγοί που μεταφερθηκαν στην 115 Πτέρυγα Μάχης και στην συνέχεια με δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ διεκομίσθησαν στο Νοσοκομείο Χανίων.

Στο μεταξύ στην ίδια περιοχή απο την ομάδα διάσωσης εντοπίστηκαν να επιπλέουν και δύο πτώματα, ένας ηλικιωμένος και ένα ακόμη παιδί.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ