2014-09-22 17:30:21
Φωτογραφία για «ΚΛΕΒΟΥΝ» ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ... Fantasy Football ΤΗΣ UEFA ΜΑΖΟΥΑΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΣΑΜΙ!
Εκτός από τους κανονικούς αγώνες στο Champions League, υπάρχει και το Fantasy Football της UEFA (δείτε σχετικά ΕΔΩ), όπου κάθε χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τους παίκτες που θα απαρτίζουν την ομάδα του σε κάθε αγωνιστική του Champions League.

Μέχρι στιγμής, δύο από αυτούς που ...«κλέβουν» την παράσταση, είναι οι Αρτούρ Μαζουάκου και Παϊτίμ Κασάμι.

Μπορεί η αναφορά στην ιστοσελίδα της UEFA να έχει σχέση με το Fantasy Football, αλλά για να επιλέξει κάποιος τις μονάδες της ομάδας του, πρέπει εκείνοι να έχουν διαπρέψει στους αγώνες, κάτι το οποίο έχουν κάνει οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού.

«Ο Αρτούρ Μαζουάκου έκανε πολλούς να στρέψουν το κεφάλι τους σε αυτόν την πρώτη αγωνιστική με το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Είναι η πρώτη επιλογή του Μίτσελ για τη θέση του αριστερού μπακ τόσο σε Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Δεν θα βρείτε πολλούς (αν υπάρχει και κανένας) βασικούς στο Champions League», είναι η αναφορά της ιστοσελίδας για τον Γάλλο, συνεχίζοντας σχετικά με τον Κασάμι.

«Ο Παϊτίμ Κασάμι έχει εγκλιματιστεί ωραία και από την αρχή. Έδωσε μια ασίστ στο παιχνίδι με την Ατλέτικο και ύστερα σκόραρε και έκανε άλλη μια ασίστ το Σάββατο στον αγώνα κόντρα στη Βέροια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ