2014-09-23 12:05:47
Φωτογραφία για Ο Μύρωνας Στρατής μιλάει για τον χωρισμό με τη Συνατσάκη: «Έχω ζοριστεί λίγο»
Ο Μύρωνας Στρατής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Καλά» για τη νέα φάση της προσωπικής του ζωής, μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό του με τη Μαίρη Συνατσάκη.

Ο γνωστός τραγουδιστής εξομολογήθηκε: «Έχω ζοριστεί λίγο με πράγματα που έχουν γίνει στη ζωή μου και στο παρελθόν και τώρα τελευταία. Νομίζω δεν μπορώ να το διαχειριστώ όλο αυτό. Αλλά εντάξει, τι να κάνουμε τώρα; Το πρόβλημα είναι πως ένας χωρισμός, από τη φύση του, είναι κάτι πολύ αμήχανο έτσι κι αλλιώς», επισημαίνοντας: «Όταν μπαίνει και στο μάτι του κυκλώνα, γίνεται υπερβολικά πολύ αμήχανος. Τι να απαντήσεις δηλαδή, όταν χωρίζεις; Είναι δύσκολο. Το έχω διαχειριστεί αυτό που έχει συμβεί, νομίζω πως είμαι ΟΚ. Στην αρχή ταράχτηκα».

Είναι έτοιμος για ένα βήμα στην προσωπική του ζωή; «Αυτά τα πράγματα δεν μπορείς να τα προγραμματίσεις. Αν θα έρθει, θα το καταλάβω. Είμαι χαλαρός» απάντησε ο ίδιος, συμπληρώνοντας: «Είναι λίγο παράξενο τώρα που τα πράγματα έχουν πάρει μια άλλη τροπή. Δεν μπορώ να πω ότι απολαμβάνω κάτι περισσότερο από το παρελθόν. Δεν έχω καταλάβει κάποια τεράστια διαφορά»

Τέλος, για όλα αυτά που τον απογοητεύουν στον χώρο του τραγουδιού, ο Μύρωνας Στρατής είπε: «Η δουλειά που κάνουμε δεν είναι κάτι το πολύ ιδιαίτερο. Οπότε οι άνθρωποι που την κάνουμε θα ήθελα να είναι λίγο πιο χαλαροί. Όταν βλέπω άνθρωπο που νιώθει ότι είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό, με στεναχωρεί λίγο».

Πηγή: yupiii
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ