2014-09-23 15:58:43
Φωτογραφία για Πάτρα: Διαρρήξεις ΙΧ στην Ανθούπολη
Μπαράζ διαρρήξεων σταθμευμένων οχημάτων σημειώνεται τις τελευταίες νύχτες στην περιοχή της Ανθούπολης, σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων.

Την προηγούμενη εβδομάδα άγνωστοι χτύπησαν σε πάνωαπό έξι αυτοκίνητα και μάλιστα όλα ήταν παρκαρισμένα ακριβώς έξω από μονοκατοικίες ή μπροστά από εξώπορτες πολυκατοικιών. Γεγονός που όπως αποδείχθηκε δεν πτόησε καθόλου τους επίδοξους διαρρήκτες οι οποίοι έσπασαν τα παρμπρίζ των οχημάτων για να αρπάξουν ό,τι πολύτιμο μπορεί να υπήρχε, από ράδιο –σιντί έως και κέρματα που μπορεί να ήσαν φυλαγμένα στο ντουλαπάκι, ακόμα και ρούχα, ξεχασμένα στα πίσω καθίσματα!

Το θέμα είναι ότι αυτό συνέβη ξημερώματα της προηγούμενης Τετάρτης, αλλά το σκηνικό επαναλήφθηκε μετά από τρεις μέρες περίπου, ξημερώματα Σαββάτου. Με τη διαφορά ότι σε αυτή την περίπτωση οι δράστες έδρασαν σε δύο άλλους δρόμους της ίδιας όμως περιοχής, ανοίγοντας τρία οχήματα. Και όλα αυτά, σημειωτέον, σε απόσταση αναπνοής από το αστυνομικό τμήμα που λειτουργεί σε απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων από τα σημεία των συμβάντων Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Xάνουμε το «τρένο» με την AOZ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Xάνουμε το «τρένο» με την AOZ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ