2014-09-24 13:35:36
Φωτογραφία για Ενοικιαστήρια παντού! - Τριτοκοσμικές εικόνες στο κέντρο των Ιωαννίνων
Τριτοκοσμική εικόνα παρουσιάζει το κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων με χιλιάδες ενοικιστήρια κολλημένα το ένα επάνω στο άλλο, να... έχουν κατακλύσει κάθε επιφάνεια σε τοίχους, προσόψεις, άδειες βιτρίνες, κολώνες, δέντρα αλλά και... τηλεφωνικούς θαλάμους! 

Με αφορμή τον ερχομό στην πόλη χιλιάδων νέων φοιτητών, εδώ και χρόνια ο δήμος Ιωαννιτών φρόντιζε και κάθε χρόνο και τοποθετούσε σε κεντρικά σημεία της πόλης ειδικά stand στα οποία οι συμπολίτες μας κολλούσαν τα ενοικιαστήρια για τους νέους φοιτητές. 

Φέτος όμως η νέα δημοτική αρχή του Θωμά Μπέγκα, ξέχασε(;) να τα τοποθετήσει, με αποτέλεσμα οι συμπολίτες μας να κολλούν τα ενοικιαστήριά τους, όπου βρουν! Και σκεφτείτε ότι μιλάμε για αριθμό ενοικιαστηρίων που είναι πολλαπλάσιος των προς ενοικίαση διαμερισμάτων, καθώς ο κάθε ιδιοκτήτης, κολλάει τουλάχιστον πέντε ενοικιαστήρια στο κέντρο της πόλης! 

Αυτή η ρυπογόνα πρακτική δίνει σε όποιον το επιθυμεί τη δυνατότητα να απολαύσει το... κιτς σε όλο του το μεγαλείο, ακριβώς στο κέντρο της πόλης μας! Το θέμα είναι τι κάνει ο δήμος Ιωαννιτών, ώστε να πάψουν τα... αμέτρητα ενοικιαστήρια να να αποτελούν εστία μόλυνσης και αισθητικής ρύπανσης. Άμεση προτεραιότητα είναι η τοποθέτησή τους στα κατάλληλα σημεία και παράλληλα ο συχνός καθαρισμός τους, προκειμένου να αποκατασταθεί η εικόνα της πόλης και να αλλάξει όψη το αστικό κέντρο.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ