2014-09-24 17:57:20
Φωτογραφία για Η Φλόγα της Αγάπης πέρασε και από το ΚΕΥΠ στη Λαμία (Φωτό - Βίντεο)
Η Λαμία υποδέχτηκε την Αιμοδοτική Φλόγα στο πλαίσιο της 12ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας που πραγματοποιείται με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού στο θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Το ταξίδι της Αιμοδοτικής Φλόγας, που διοργανώνει σε ετήσια βάση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, ξεκίνησε στις 22 Αυγούστου 2014 και περνάει απ’ όλες τις πόλεις και τα χωριά της πατρίδας μας.

Στις 3 Οκτωβρίου το ταξίδι της φλόγας θα καταλήξει στην Πτολεμαΐδα Κοζάνης όπου και θα πραγματοποιηθεί η 27η Αμφικτιονία Εθελοντών Αιμοδοτών.

Ένας από τους σταθμούς στη Λαμία ήταν και το Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου (ΚΕΥΠ), όπου τη φλόγα υποδέχτηκε ο Διοικητής του Κέντρου Ταξίαρχος Δημήτρης Φακάκης με τον Διοικητή του Λόχου Διοικήσεως του ΚΕΥΠ, Ανθυπολοχαγό Σωτήρη Σαμαρά.

Επίσης το ΚΕΥΠ συμμετείχε και στην κεντρική εκδήλωση υποδοχής της φλόγας στην πλατεία Ελευθερίας. «Ο εθελοντισμός αποτελεί τη βάση για την ευαισθητοποίηση όλου του πληθυσμού πάνω σε αυτό το βασικό θέμα... », τόνισε μεταξύ άλλων ο Διοικητής του ΚΕΥΠ Ταξίαρχος Δημήτρης Φακάκης.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φώτο:

 

ΠΗΓΗ: http://www.lamiareport.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=103370:h-qfloga-ths-agaphsq-perase-kai-apo-to-keup-sth-lamia-deite-foto&catid=38:2010-04-22-20-27-04&Itemid=68
kranos
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ