2014-09-25 03:52:07
Φωτογραφία για Επαφές Βενιζέλου στον ΟΗΕ
Στην έναρξη των εργασιών της Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ παρέστη σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος Αργότερα σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών θα έχει σειρά επαφών με τους ομολόγους του από την Αλγερία, το Μαυροβούνιο, το Ιράν και την Ινδία.

Επίσης, θα παρακαθίσει στο γεύμα που παραθέτει Μπαν Κι Μουν προς τιμήν των επικεφαλής των αντιπροσωπειών και ακολούθως θα λάβει μέρος στη συζήτηση που θα γίνει στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, με θέμα τους ξένους τρομοκράτες μαχητές σε συγκρούσεις, στην οποία θα προεδρεύσει ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών θα παρακαθίσει και στο δείπνο εργασίας των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ.

Χθες το βράδυ, ο κ. Βενιζέλος και η σύζυγός του, παρέστησαν στην καθιερωμένη δεξίωση που παρέθεσαν για τους επικεφαλής των ξένων αντιπροσωπειών που συμμετέχουν στη Σύνοδο της ΓΣ του ΟΗΕ, ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του, στο ξενοδοχείο «Γουόλντορφ Αστόρια», στο Μανχάταν.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ