2014-09-27 00:46:16
Φωτογραφία για ΚΛΑΡΚ : ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Την ευχαρίστησή του που θα παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Κάρσον Κλαρκ, ο οποίος ενσωματώθηκε στην αποστολή των ερυθρόλευκων στην Κωνσταντινούπολη, όπου βρίσκεται για το τουρνουά που διοργανώνει η Γαλατάσαραϊ.

Ο Αμερικάνος παίκτης των ερυθρόλευκων έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής στο ξενοδοχείο που μένει η ομάδα και γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες, ενώ πήρε και την πρώτη… γεύση απ’ την προπόνηση, παρά την ταλαιπωρία του πολύωρου ταξιδιού.

Βέβαια, δεν συμμετείχε στην προπόνηση, όμως όπως όλα δείχνουν θα κάνει το ντεμπούτο του στην αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στη Γαλατά.

Μάλιστα, μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για τη νέα του ομάδα, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία της καριέρας του.

«Έχω ακούσει τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό από συμπαίκτες μου στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ, τον Χοφ αλλά και τον Στάνλεϊ, που έχουν παίξει για χρόνια στην Ελλάδα. Για μένα ο Ολυμπιακός είναι η μεγάλη ευκαιρία της καριέρας μου. Είμαι περήφανος που θα παίξω σ' αυτή την ομάδα», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:


«Δεν έχω πάει ποτέ στην Ελλάδα αλλά έχω ακούσει πως είναι ένα υπέροχο μέρος. Ανυπομονώ να την επισκεφτώ. Είμαι ενθουσιασμένος. Υπόσχομαι στον κόσμο της ομάδας ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Από τους πρώην συμπαίκτες μου έχω ακούσει τα καλύτερα για τον κόσμο της ομάδας αλλά και για την αξία της».

Ο Κάρσον Κλαρκ βρήκε και έναν γνωστό στον Πειραιά, αφού στο παρελθόν έχει συνυπάρξει στο γαλλικό πρωτάθλημα με τον Κώστα Προύσαλη, όταν ο πρώτος Κλαρκ αγωνιζόταν στην Μονπελιέ και ο Προύσαλης στη Ναρμπόν: «Τον θυμάμαι. Είναι πολύ καλός και γρήγορος πασαδόρος. Είμαι σίγουρος πως θα συνεργαστούμε άψογα».

Όσον αφορά τη γνώμη του για το Τσάμπιονς Λιγκ: «Θυμάμαι πως είναι η κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης. Δεν έχω παίξει ξανά και ανυπομονώ να παίξω κόντρα σε ομάδες όπως είναι η Καζάν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ