2014-09-27 06:24:42
Φωτογραφία για Διαλέξεις στη ΣΕΤΤΗΛ για την εβδομάδα Τροχαίας
Με ομιλία στην ΣΕΤΤΗΛ συνεχίστηκαν χθες οι εκδηλώσεις που διοργανώνει το Τμήμα Τροχαίας Πύργου, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Τροχαίας που πραγματοποιείται στο νομό μας.

Έτσι μετά τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας, ήρθε η σειρά των στρατευμένων, να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις σχετικά με τα τροχαία ατυχήματα και τις επιπτώσεις τους στη ζωή μας. Στο αμφιθέατρο της ΣΕΤΤΗΛ, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πύργου – Ολυμπίας και διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου Πύργου, Βαγγέλης Παπαγεωργίου, αναφέρθηκε στα τραύματα που δημιουργούνται μετά από τροχαία ατυχήματα, την δυσκολία που υπάρχει στην επούλωσή τους και τις μετραυματικές επιπτώσεις.

Ο διοικητής της Τροχαίας Πύργου Βαγγέλης Αναγνωστάκης συνεχίζοντας τις διαλέξεις που έχει δώσει στο πλαίσιο της Εβδομάδας Τροχαίας, χθες στη ΣΕΤΤΗΛ, μίλησε για τη συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην Οδική Ασφάλεια. Παράλληλα προβλήθηκαν βίντεο και στις δύο ομιλίες που συνόδευσαν τα όσα ανέφεραν οι ομιλητές. Σήμερα ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις για την εβδομάδα Τροχαίας στην Ηλεία, με επίσκεψη κλιμακίου του Τμήματος Τροχαίας Πύργου στο 1ο ΕΠΑΛ της πόλης.

Πηγή: eproini.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ