2014-09-27 11:48:03
Φωτογραφία για ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση δεν θέλει και δεν πρόκειται να καταργήσει τους μνημονιακούς νόμους
Στα περί «τέλους του μνημονίου» αναφέρεται σε νέα ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, με αιχμή δηλώσεις της ευρωβουλευτή της ΝΔ, Μαρίας Σπυράκη, υπογραμμίζοντας πως η κυβέρνηση δεν επιθυμεί να καταργήσει τους μνημονιακούς νόμους.

«Παρά το επικοινωνιακό μπαράζ της κυβέρνησης περί τέλους του μνημονίου και της τρόικα καθώς και την αλήστου μνήμης δήλωση του κ. Σαμαρά ‘ότι κάθε μέρα σκίζει τα μνημόνια’, η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. κ. Σπυράκη επιβεβαίωσε σήμερα ότι η κυβέρνηση δεν θέλει και δεν πρόκειται να καταργήσει τους μνημονιακούς νόμους. Δηλαδή τους νόμους που διέλυσαν τις εργασιακές σχέσεις, την υγεία, την παιδεία, το ασφαλιστικό σύστημα, διαμορφώνοντας κοινωνικό και οικονομικό αδιέξοδο και οδηγώντας ολοένα και αυξανόμενα στρώματα της κοινωνίας στη φτώχεια», σχολίασε η Κουμουνδούρου για να καταλήξει: «Κατά τα άλλα φεύγει η τρόικα και τελειώνουν τα μνημόνια».

Σε δηλώσεις της, σήμερα το πρωί, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, η κ. Σπυράκη ανέφερε πως το οικονομικό πρόγραμμα «τελειώνει επιτυχώς για την Ελλάδα» και πρόσθεσε: «Εμείς δεν λέμε ότι θα καταργήσουμε τους μνημονιακούς νόμους, λέμε ότι θέλουμε να φτιάξει επειγόντως η κυβέρνηση ένα κοινωνικό δίχτυ προστασίας και αυτό να αποτυπωθεί στον προϋπολογισμό».


«Προφανώς σπάσαμε αυγά σε αυτή τη διαδρομή και κύλησε και 'αίμα' και πάει ο Μητσοτάκης να βρει τους πλαστογράφους και καταλαβαίνω ότι όλο εκείνο το σύστημα που είχε συνηθίσει να ζει χέρι-χέρι με τους πλαστογράφους έχει αποφασίσει να μην αποχωριστεί τον σύντροφό του», επεσήμανε.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ (27/9) ΣΕ LIVE STREAMING
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ (27/9) ΣΕ LIVE STREAMING
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ