2014-09-27 12:03:10
Φωτογραφία για Προσφυγή - ένστασις κατά της ορκωμοσίας των αιρετών των Ο.Τ.Α. κ.λ.π.
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ:

1. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής

2. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας 3. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας

4. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου

5. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου

6. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης

7. Αποκεντρωμένης Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης

Εκ του γεγονότος ότι κατά την ορκωμοσία των αιρετών των περιφερειακών και δημοτικών αρχών του ΠΡΩΤΟΥ και ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ο Ελληνικός Λαός εγένετο αποδέκτης διαφόρων τύπου όρκων [προσωπικών, φυλετικών π.χ. Μπουτάρης], ακόμη δε και του ψηφίσματος του Εθνικού Συμβουλίου των «εθνοσυμβούλων», που συνεκλήθη στις 27 Μαΐου 1944 στις Κορυσχάδες Ευρυτανίας, [π.χ. Δούρου], ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΕΧΕΙ, προσπαθώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο να αποφύγουν την προς το Σύνταγμα και τους νόμους δέσμευσή των, ΟΡΚΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ και ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ διατάξεων του άρθρου 13 παράγραφο 4 του Συντάγματος, την 14η Σεπτεμβρίου 2014 σας καταθέσαμε ΠΡΟΣΦΥΓΗ-ΕΝΣΤΑΣΗ και παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε, ένας έκαστος εξ υμών, διά τις καθ' υμάς νόμιμες και Συνταγματικές ενέργειές σας, χορηγώντας μας τα αιτούμενα έγγραφα και στοιχεία ως και τους αριθμούς πρωτοκόλλου λήψεως του παρόντος.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!

----------------------------------------------------------------------

Επειδή ως κατά το Σύνταγμα θεσμικό όργανο του κράτους και ως νομίμως λειτουργών πολιτικός φορέας πιστεύουμε στον δικαϊκό-νομικό πολιτισμό και στην τήρηση των διατάξεων του ισχύοντος ακόμη Ελληνικού Συντάγματος κατά το οποίο:

α) Σύμφωνα με το άρθρο 1 παράγραφο 2: «Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία»

β) Σύμφωνα με το άρθρο 1 παράγραφο 3: «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα»
.

ΕΝΙΣΤΑΜΕΘΑ και ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΜΕ

κατά των υπόχρεων σε ορκωμοσία, προκειμένου να αναλάβουν καθήκοντά των, αιρετών των περιφερειακών και δημοτικών αρχών του ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ως και των του ΔΕΥΤΕΡΟΥ τοιούτου τινές εκ των οποίων, όπως σήμερα την 14η Σεπτεμβρίου 2014 περιήλθε εις γνώση μας και ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ από τα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου των ημερών, ότι ο Ελληνικός Λαός εγένετο αποδέκτης διαφόρων τύπου όρκων [προσωπικών, φυλετικών π.χ. Μπουτάρης], ακόμη δε και του ψηφίσματος του Εθνικού Συμβουλίου των «εθνοσυμβούλων», που συνεκλήθη στις 27 Μαΐου 1944 στις Κορυσχάδες Ευρυτανίας, [π.χ. Δούρου], ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΕΧΕΙ, προσπαθώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο να αποφύγουν την προς το Σύνταγμα και τους νόμους δέσμευσή των, ΟΡΚΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ και ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ διατάξεων του άρθρου 13 παράγραφο 4 του Συντάγματος το οποίο ορίζει ότι: «Κανένας δεν μπορεί, εξ αιτίας των θρησκευτικών του πεποιθήσεων, να απαλλαγεί από την εκπλήρωση των υποχρεώσεων προς το Κράτος ή να αρνηθεί να συμμορφωθεί προς τους νόμους.» την παράγραφο 5 αυτού εις το οποίο ορίζεται: «Κανένας όρκος δεν επιβάλλεται χωρίς νόμο, που ορίζει και τον τύπο του», του νόμου 3852/7 Ιουνίου 2010 ΦΕΚ Α΄ Αριθμός Φύλλου 87 [Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης − Πρόγραμμα Καλλικράτης].

Συγκεκριμένα κατά το:

ΜΕΡΟΣ Β΄

ΠΡΩΤΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΔΗΜΟΙ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

Άρθρο 52

Ορκωμοσία των δημοτικών αρχών

1. Μετά την ανακήρυξη του επιτυχόντος και των επιλαχόντων συνδυασμών ο δήμαρχος, οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι σύμβουλοι του συμβουλίου της δημοτικής ή τοπικής κοινότητας και οι τοπικοί εκπρόσωποι κοινοτήτων πριν από την ημέρα εγκατάστασης και ανάληψης των καθηκόντων τους δίνουν τον ακόλουθο όρκο: «Ορκίζομαι να είμαι πιστός στην πατρίδα, να υπακούω στο Σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου».

Όσο και κατά το:

ΜΕΡΟΣ Γ΄

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β΄

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Άρθρο 154

Ορκωμοσία των περιφερειακών αρχών

1. Μετά την επικύρωση της εκλογής και ανακήρυξη του επιτυχόντος και των επιλαχόντων συνδυασμών και πριν από την ημέρα εγκατάστασης και ανάληψης των καθηκόντων τους, ο περιφερειάρχης, οι αντιπεριφερειάρχες περιφερειακών ενοτήτων και οι περιφερειακοί σύμβουλοι δίνουν τον ακόλουθο όρκο:

«Ορκίζομαι να είμαι πιστός στην πατρίδα, να υπακούω στο Σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου.»

Όσο και του νόμου 3463/8 Ιουνίου 2006 ΦΕΚ Α΄ Αριθμός. Φύλλου 114 [Κύρωση του κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων].

Κατά το: 

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ – ΕΚΛΟΓΗ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ζ΄

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Άρθρο 70

Ορκωμοσία των δημοτικών και κοινοτικών αρχών:

1. Μετά την τελεσίδικη επικύρωση της εκλογής και ανακήρυξη του επιτυχόντος και των επιλαχόντων συνδυασμών ο δήμαρχος, ο πρόεδρος της Κοινότητας, οι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, οι σύμβουλοι του δημοτικού διαμερίσματος, οι τοπικοί σύμβουλοι και οι πάρεδροι πριν από την ημέρα εγκατάστασης και ανάληψης των καθηκόντων τους δίνουν τον ακόλουθο όρκο:

«Ορκίζομαι να είμαι πιστός στην πατρίδα, να υπακούω στο Σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου.»

Επί των διατάξεων των ανωτέρω νόμων ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΟΥΔΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ και δη η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: 43 με Αριθ. Πρωτ.: 30565/6 Αυγούστου 2014 του κυρίου ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ με ΘΕΜΑ: Ορκωμοσία των αιρετών των Δήμων, εγκατάσταση των νέων αρχών και εκλογή μελών των συλλογικών οργάνων των Δήμων (Δημοτική Περίοδος: 1η Σεπτεμβρίου 2014- 31η Αυγούστου 2019) δύναται να κατισχύσει των νόμων και να δημιουργήσει δίκαιο, καθώς και η εφαρμογή του άρθρου 408 του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας τυγχάνει μη σύννομος ΟΥΔΟΛΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ υπό των συγκεκριμένων νόμων και ΟΥΔΟΛΩΣ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΥΜΑΣ εις την εφαρμογή των, διότι στους ανωτέρω νόμους ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ διαχωρισμός θρησκευτικού [χριστιανικού] και πολιτικού όρκου. Διά τούτο ΘΕΩΡΟΥΜΕ την έκδοση της Εγκυκλίου αυτής τουλάχιστον ΥΠΟΒΟΛΙΜΑΙΑ σκοπόν έχουσα την δημιουργία τετελεσμένου ως προς τον τύπο του προς ορκοδοσία όρκου και τούτο διότι ΚΑΛΛΙΣΤΑ γνωρίζει ο εκδώσας την σχετική Εγκύκλιο κύριος Υπουργός ότι την 27η Ιουνίου 2014 ενώπιον του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου, κατ' άρθρο 100 του Ελληνικού Συντάγματος καταθέσαμε ένσταση, http://www.patriotiki-enosi.gr/oxi_sto_mnimonio/Enstasi.pdf,εναντίον των σφετεριστών του Συντάγματος η οποία στρέφεται και κατά της μη κατά το άρθρο 59 παράγραφο 1 του Συντάγματος ορκωμοσίας των βουλευτών και η συζήτησή της ορίστηκε διά την Τετάρτη 12η Νοεμβρίου 2014 και ώρα 18:00 στην αίθουσα της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας [Πανεπιστημίου 47- Αρσάκειο Μέγαρο], προσπαθώντας να προκαταλάβει πριν την έκδοση σχετικής απόφασης υπό του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου που αφορά την τήρηση του Συντάγματος, την νομιμοποίηση των αυθαιρετούντων διοικητικών αρχόντων.

Κατόπιν των ανωτέρω εκτεθειμένων και των διατάξεων των μνημονευομένων νόμων η ορκωμοσία των συγκεκριμένων αιρετών οργάνων ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟΣ κατά νόμο διότι τόσο κατά τις διατάξεις του άρθρου 53 παράγραφο 2, Αποποίηση εκλογής, κατά το οποίο:

2. Αιρετός ο οποίος δεν αποποιείται την εκλογή του και δεν δίδει τον όρκο του προηγούμενου άρθρου μέσα στην ανωτέρω προθεσμία, εκπίπτει αυτοδικαίως. Η σχετική διαπιστωτική πράξη εκδίδεται από τον Ελεγκτή Νομιμότητας, όσο και κατά τις του Άρθρου 155 παράγραφο 2, Αποποίηση εκλογής κατά το οποίο:

2. Ο μη προσερχόμενος να δώσει όρκο, εκπίπτει αυτοδικαίως από το αξίωμά του. Η σχετική διαπιστωτική πράξη εκδίδεται από τον Ελεγκτή Νομιμότητας του νόμου 3852/7 Ιουνίου 2010,

ως και κατά τις διατάξεις του άρθρου 71 παράγραφο 4, Αποποίηση εκλογής, κατά το οποίο: 

4. Όποιος δεν αποποιηθεί την εκλογή του και δεν δώσει τον όρκο του προηγούμενου άρθρου μέσα στην προθεσμία των παραγράφων 1 και 2 εκπίπτει αυτοδικαίως από το αξίωμα, και του άρθρου 155 παράγραφο 2, Αποποίηση εκλογής κατά το οποίο:

2. Ο μη προσερχόμενος να δώσει όρκο, εκπίπτει αυτοδικαίως από το αξίωμά του. Η σχετική διαπιστωτική πράξη εκδίδεται από τον Ελεγκτή Νομιμότητας,

του νόμου 3463/ 8 Ιουνίου 2006.

Ο νομοθέτης, ως απαραίτητη προϋπόθεση για την εγκατάσταση και ανάληψη καθηκόντων εκ μέρους των προσώπων που εκλέγονται στα ανωτέρω αξιώματα και δεν αποποιούνται την εκλογή τους προβλέπει και επιβάλλει την προηγούμενη ορκωμοσία των εκλεγέντων, με την οποία δεσμεύονται να διοικήσουν το Δήμο σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους και στην περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος δεν δώσει όρκο εκπίπτει αυτοδικαίως από το αξίωμά του.

Όθεν, ο καθ’ ύλη αρμόδιος Ελεγκτής Νομιμότητας ΟΦΕΙΛΩΝ, εκ του νόμου, να μην πειθαρχήσει στις υποδείξεις του υπουργείου Εσωτερικών που εκδίδονται κατά παράβαση νόμων με κατάχρηση εξουσίας, ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να εκδώσει ΑΜΕΛΛΗΤΙ σχετική διαπιστωτική πράξη έκπτωσης των μη, κατά τις διατάξεις των νόμων, ορκισθέντων αιρετών οργάνων των δημοτικών και περιφερειακών αρχών και να μην καταβληθούν εις αυτά οι προβλεπόμενες εκ του νόμου αντιμισθίες, έξοδα παράστασης, επιδόματα και κάθε είδους αποδοχές. 

Η μη τήρηση των εκ του νόμου υποχρεώσεων εκ μέρους του Ελεγκτή Νομιμότητας συνιστά σοβαρή παράβαση καθήκοντος και υπάγεται στην δωσιδικία των σχετικών άρθρων του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, όπως κάθε φορά ισχύει αφού καθίσταται τούτος υπόλογος και βάσει του Νόμου 3528/9 Φεβρουαρίου 2007 ΦΕΚ Α΄ Αριθμός Φύλλου 26:

Κύρωση του Κώδικα Κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

Κατά το: ΜΕΡΟΣ Β΄

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ − ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ − ΚΩΛΥΜΑΤΑ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Άρθρο 24

Πίστη στο Σύνταγμα

Ο υπάλληλος είναι εκτελεστής της θέλησης του Κράτους, υπηρετεί μόνο το Λαό και οφείλει πίστη στο Σύνταγμα και αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία.

Κατά το: Άρθρο 25

Νομιμότητα υπηρεσιακών ενεργειών

1. Ο υπάλληλος είναι υπεύθυνος για την εκτέλεση των καθηκόντων του και τη νομιμότητα των υπηρεσιακών του ενεργειών.

3. Αν η διαταγή είναι προδήλως αντισυνταγματική ή παράνομη, ο υπάλληλος οφείλει να μην την εκτελέσει και να το αναφέρει χωρίς αναβολή. Όταν σε διαταγή, η οποία προδήλως αντίκειται σε διατάξεις νόμων ή κανονιστικών πράξεων, διατυπώνονται επείγοντες και εξαιρετικοί λόγοι γενικότερου συμφέροντος ή όταν, ύστερα από άρνηση υπακοής σε πρώτη διαταγή που προδήλως αντίκειται σε τέτοιες διατάξεις, ακολουθήσει δεύτερη διαταγή που εκθέτει επείγοντες και εξαιρετικούς λόγους γενικότερου συμφέροντος, ο υπάλληλος οφείλει να εκτελέσει τη διαταγή και να αναφέρει συγχρόνως στην προϊσταμένη αρχή εκείνου που τον διέταξε. Επί νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, εφόσον εκείνος που διέταξε είναι το διοικητικό συμβούλιο ή το ανώτατο μονομελές όργανο διοίκησης, η αναφορά υποβάλλεται στον εποπτεύοντα Υπουργό. Εάν εκείνος που διέταξε είναι ο Υπουργός, η αναφορά υποβάλλεται στον Πρωθυπουργό.

4. Αν ο υπάλληλος έχει αντίθετη γνώμη για εντελλόμενη ενέργεια, για την οποία είναι αναγκαία η προσυπογραφή ή η θεώρηση του, οφείλει να τη διατυπώσει εγγράφως για να απαλλαγεί από την ευθύνη. Εάν παραλείπει την προσυπογραφή ή θεώρηση, θεωρείται ότι προσυπέγραψε ή θεώρησε.

5. Οι προϊστάμενοι όλων των βαθμίδων οφείλουν να προσυπογράφουν τα έγγραφα που ανήκουν στην αρμοδιότητα τους και εκδίδονται με την υπογραφή του προϊσταμένου τους. Αν διαφωνούν, οφείλουν να διατυπώσουν εγγράφως τις τυχόν αντιρρήσεις τους. Αν παραλείψουν να προσυπογράψουν το έγγραφο, θεωρείται ότι το προσυπέγραψαν.

6. Ο υπάλληλος δεν έχει το δικαίωμα να αρνηθεί τη σύνταξη, με κάθε μέσο, εγγράφου για θέμα της αρμοδιότητας του, εφόσον διαταχθεί γι’ αυτό από οποιονδήποτε από τους προϊσταμένους του. Αν διαφωνεί με το περιεχόμενο του εγγράφου, εφαρμόζεται η παράγραφο 4 του παρόντος άρθρου.

Κατά δε το: ΜΕΡΟΣ Ε΄

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΤΜΗΜΑ Α΄

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΝΕΣ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

Άρθρο 106

Ορισμός πειθαρχικού παραπτώματος

1. Πειθαρχικό παράπτωμα αποτελεί κάθε παράβαση υπαλληλικού καθήκοντος που συντελείται με υπαίτια πράξη ή παράλειψη και μπορεί να καταλογισθεί στον υπάλληλο.

3. Το υπαλληλικό καθήκον, κατά την προηγούμενη παράγραφο, σε καμία περίπτωση δεν επιβάλλει στον υπάλληλο πράξη ή παράλειψη που να αντίκειται προδήλως στις διατάξεις του Συντάγματος και των νόμων.

Αξιότιμοι Διοικούντες, υπηρέτες του δημοσίου συμφέροντος και του κυρίαρχου Λαού, 

Μην γνωρίζοντας αν η ημιμάθεια, η διαστρέβλωση της πραγματικότητας, η πάση θυσία υποταγή στου όρους του μάρκετινγκ, ο τυχοδιωκτισμός και η σκοπιμότης, εν τέλει, επισφραγίζει την πολιτική ζωή της χώρας, εκδηλώνουμε την αποστροφή μας προς το δόγμα, της απολύτου παγκοσμιοποιήσεως διά της εθνοδιαλύσεως των ΕΘΝΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ από τα μέσα, το οποίο πρεσβεύει και η παρούσα κατοχική κυβέρνηση, δόγμα που αποτελεί ύβρη για τον ελληνικό λαό, και ως κατά το Σύνταγμα, ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 120 παράγραφο 2 κατά την οποία: «Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων»,

την παράγραφο 3 αυτού κατά την οποία: «O σφετερισμός, με oπoιoνδήπoτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται…» ως και την παράγραφο 4 κατά την οποία: «H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον oπoιoυδήπoτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία», ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ και των διατάξεων του ισχύοντος ακόμη Ελληνικού Συντάγματος.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ σε όλους τους Ελεγκτές Νομιμότητας της χώρας, που έχουν ταχθεί με ΟΡΚΟ να τηρούν το Σύνταγμα και τους Νόμους του Ελληνικού Κράτους ότι έχουν την ΘΕΣΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ της σχετικής διαπιστωτικής πράξης έκπτωσης των μη συννόμως ορκισθέντων αιρετών οργάνων των δημοτικών και περιφερειακών αρχών και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να μας χορηγήσουν, ένας έκαστος εξ αυτών, επικυρωμένα πρακτικά της ορκωμοσίας των και την σχετική περί εκπτώσεώς των απόφαση επιφυλασσόμενοι των νομίμων δικαιωμάτων μας. 

Διά τις καθ’ υμάς νόμιμες και Συνταγματικές ενέργειές σας,

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.»

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ