2014-09-27 23:29:13
Φωτογραφία για ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ : ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!
Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA, μιλώντας για οργανωμένο σχέδιο να σταματήσουν κάποιοι το Θρύλο και όχι με αγωνιστικούς τρόπους:

«Είναι η 5η σερί αγωνιστική κατά την οποία αλλάζουν οι κανονισμοί εις βάρος του Ολυμπιακού και δεν είναι ότι είδαμε μία φάση ένα μαρκάρισμα με τα δύο πόδια που όχι μόνο δεν αποβάλλεται ο παίκτης αλλά δε δόθηκε ούτε φάουλ!

Το υπογραμμίζουμε γιατί είναι η 5η φορά σε πέντε αγώνες που συμβαίνει αυτό. Υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο να σταματήσουν τον Ολυμπιακό. Να είναι σίγουροι ότι αυτή η ομάδα δεν σταματιέται από κακούς διαιτητές, ούτε από αλήτες που μπορεί να γράφουν και να λένε ό,τι θέλουν στα ΜΜΕ, ούτε από επίορκους δικαστές, ούτε από κανέναν!

Κάποιοι θα πρέπει να γελάνε σήμερα με αυτά που έλεγαν ότι ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με τους δανεικούς ποδοσφαιριστές, μετά από το γκολ που έβαλε ο Καραμάνος.

Κλείνουμε τα μάτια μας και από το επόμενο λεπτό κοιτάμε μόνο τη Μάλμε και τίποτε άλλο γιατί ο Ολυμπιακός είναι ομάδα Champions League και εκεί θα παραμείνει»!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ