2014-09-27 23:21:24
Φωτογραφία για ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ : ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ!
Την ομάδα στην οποία ανήκει... «πλήγωσε» ο Τάσος Καραμάνος, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα της «Nova» για τον Ολυμπιακό τόνισε πως θα κάνει αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη και εκθείασε το ρόστερ του πρωταθλητή Ελλάδας.

«Προβληματίστηκαν πολύ από τον τρόπο που αγωνιστήκαμε. Ήμασταν πολύ καλά οργανωμένοι, δεν έβγαλαν τους αυτοματισμούς που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα ματς της Ευρώπης και του πρωταθλήματος. Είναι πολύ καλύτερη η φετινή ομάδα από τις προηγούμενες. Ξέρει τι θέλει στο γήπεδο, διαθέτει ποιοτικές λύσεις, βρίσκουν κενούς χώρους. Θα κάνει αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός, το αξίζει με το αξιόλογο υλικό που διαθέτει».

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός είχε στο μυαλό του το παιχνίδι της Τετάρτης με τη Μάλμε για το Τσάμπιονς Λιγκ, απάντησε: «Θα μου επιτρέψετε να εκφράσω αντίθετη γνώμη. Ο Ολυμπιακός έπαιξε με την βασική ενδεκάδα και με αυτή που είχε νικήσει την Ατλέτικο. Αν είχε σκεφτεί το ματς με τη Μάλμε, θα είχε ξεκουράσει βασικούς παίκτες. Είναι σημαντικό και για την ομάδα, πως μας αντιμετωπίζουν και πόσο μας σέβονται. Όταν έχεις ένα Ευρωπαϊκό παιχνίδι, δεν μπορεί να μην έχεις εκεί το μυαλό σου ούτε λίγο. Αυτό που πετύχαμε σήμερα είναι ένα πραγματικό μετάλλιο για μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ