2014-09-27 23:15:50
Φωτογραφία για Το βιβλίο της Β.Μπάρμπα που θα κάψει κόσμο
Την αυτοβιογραφία της γράφει αυτό το διάστημα η Βάνα Μπάρμπα, η οποία έχει αποφασίσει να γράψει

όσα της συνέβησαν τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική της ζωή.

Θα λέγεται «Αθήνα–Γιάννενα, με δυο παπούτσια πάνινα» και θα μιλά για τη διαδρομή της από τα 17 της, που έφυγε από τα Γιάννενα, για να βρει την τύχη της στη μεγάλη πόλη. Δεν θα αφήσει τίποτα απ' έξω – ίντριγκες, έρωτες και επαγγελματικές συνεργασίες, θα αναφερθούν όλα.

«Θα τελειώνει με τη γέννηση της κόρης μου, γιατί εκεί άλλαξα εγώ. Η μητρότητα ήταν ό,τι πιο αληθινό έκανα στη ζωή μου. Εδώ και δώδεκα χρόνια έχω αφοσιωθεί στο παιδί μου. Τώρα σιγά-σιγά προσπαθώ να κάνω comeback. Το βιβλίο θα έχει όλα όσα μου συνέβησαν εκείνα τα χρόνια της ζωής μου. Θα είναι τόσο αληθινό, που θα είναι πολύ σκληρό. Θα στεναχωρήσω αρκετούς, αλλά δεν μ' ενδιαφέρει», δηλώνει η Β. Μπάρμπα.

«Θα γράψω και ονόματα, αλλά θα τα βάλω με τα αρχικά τους γράμματα ή με ψευδώνυμο, όχι γιατί μου αρέσει να κρύβομαι, αλλά επειδή δεν έχω λόγο να θίξω ανθρώπους. Όσοι ενοχληθούν, πρόβλημά τους. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι αρεστή. Με ενδιαφέρει να είμαι αληθινή. Θέλω να καταγράψω όλα αυτά που πέρασα στη ζωή μου, πριν γεράσω και πάθω Αλτσχάιμερ», καταλήγει

E-Radio.gr Daily
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ