2014-09-28 23:52:49
Φωτογραφία για Ποιος είδε τον... αγριεμένο ΠΑΟΚ και δεν τον φοβήθηκε!
Μετά από ένα διαστημικό πρώτο ημίχρονο ο "Δικέφαλος" συνέτριψε με 4-0 τον ΟΦΗ στην Τούμπα και πάει... ανεβασμένος και πρώτος στο Φάληρο για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό! Δύο γκολ από τον Ράζβαν Ρατς και από ένα οι Μακ και Αθανασιάδης. Δοκάρι για τους κρητικούς με τον Τζορτζ.

1ο ημίχρονο: Δώδεκα τελικές προσπάθειες, τρία δοκάρια και τέσσερα γκολ! Τι άλλο μπορείς να πεις για το πρώτο ημίχρονο του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Super League. Η τετριμμένη φράση “αφεντικό του αγώνα” απέκτησε νέα σημασία μετά από το απίστευτο κρεσέντο των ποδοσφαιριστών του Άγγελου Αναστασιάδη κόντρα στην ομάδα “φάντασμα” του Τζενάρο Γκατούζο, η οποία δεν κατάφερε να κάνει ούτε ένα σουτ προς την εστία του... θεατή Γλύκου.

Η ήττα στο Κύπελλο από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς όχι απλά πείσμωσε τους “ασπρόμαυρους” αλλά τους... σκύλιασε και το σκορ του πρώτου μέρους δείχνει με τον πλέον παραστατικό τρόπο τη διάθεση με την οποία μπήκαν στο χορτάρι της Τούμπας οι Θεσσαλονικείς.


Το έναυσμα για την... ασπρόμαυρη καταιγίδα δόθηκε μόλις στο 2ο λεπτό. Ο κορυφαίος (ξανά) του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Ρατς, σέντραρε από τα αριστερά, ο Σαλπιγγίδης με αυτοθυσία πρόλαβε να γυρίσει την μπάλα πριν αυτή βγει αυτή βγει άουτ και ο Ρουμάνος από το ύψος του πέναλτι με ψύχραιμο πλασέ την έστειλε εκεί όπου ο Λόρια δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα για να αποτρέψει το 1-0.

Το γρήγορο γκολ δεν εφησύχασε τους γηπεδούχους. Αντίθετα, τους έδωσε... φτερά και η πίεση στην ασταθή άμυνα των κρητικών ήταν ασφυκτική. Στο 19’ ο “Δικέφαλος” απείλησε με τον εξαιρετικό και απόψε Ρόμπερτ Μακ και στο 22’ ο Κάτσε έστειλε με προβολή την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι μετά από την απόκρουση του Λόρια στο τετ α τετ με τον Σκόνδρα.

Κι αφού οι φιλοξενούμενοι δεν έλαβαν... το μήνυμα, πέντε λεπτά αργότερα “γράφτηκε” το 2-0. Ο Μακ πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, “ζύγισε” το σουτ και με ιδανικό πλασέ την έστειλε να... αναπαυτεί στο βάθος της εστίας των κρητικών.

Πηγή: pamesports
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ