2014-10-01 18:22:16
Φωτογραφία για ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΓΚΙΚΑ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΟΙ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ
Δεν συμμετέχει ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης στις σημερινές συσκέψεις των υπουργών Ανάπτυξης και Διοικητικής Μεταρρύθμισης με την Τρόικα. Ωστόσο, παρών στην σύσκεψη με τον κ. Δένδια ήταν ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Χρύσανθος Λαζαρίδης, ενώ στη δεύτερη με τον κ. Μητσοτάκη είναι ο επίσης σύμβουλος του πρωθυπουργού Σταύρος Παπασταύρου.

Η απουσία του κ. Χαρδούβελη ενδεχομένως συνδέεται με τις συζητήσεις που προκλήθηκαν για την συμμετοχή του Χρ.Λαζαρίδη στην σύσκεψη του υπουργού Οικονομικών με την τρόικα χθες, με αποτέλεσμα ο κ. Λαζαρίδης σήμερα να δηλώσει πως δεν εκδιώχθηκε από την συνάντηση αυτή και πως έχει στοχοποιηθεί και βάλλεται.

Πληροφορίες ήθελαν τον κ. Χαρδούβελη ενοχλημένο από την παρουσία του κ. Λαζαρίδη, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, χρειάστηκε παρέμβαση του πρωθυπουργού για να μείνει στη σύσκεψη ο κ. Λαζαρίδης.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που υπουργός Οικονομικών δεν είναι παρών σε διαπραγμάτευση με την τρόικα, ειδικά από τότε που όλες οι συσκέψεις πραγματοποιούνται στο υπουργείο Οικονομικών.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ