2014-10-01 18:39:53
Φωτογραφία για ΣΙΜΕΟΝΕ : ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ!
Να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές του επιχείρησε ο Ντιέγκο Σιμεόνε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου των προπονητών παραμονές του αγώνα για το Champions League.

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, μετά την ήττα στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό, βλέπει κάθε παιχνίδι πλέον με… φόβο, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του πριν από το σημερινό ματς με τη Γιουβέντους.

«Προσπαθούμε να είμαστε πάντα ανταγωνιστικοί. Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος με ιδιαίτερες δυσκολίες, γρήγορος στα μετόπισθεν, με καλή τεχνική και για να τον νικήσουμε θα πρέπει να παίξουμε σε πολύ υψηλό επίπεδο. Το «κλειδί» για να πάρουμε από αυτό το ματς κάτι θετικό, είναι να κρατήσουμε για ενενήντα λεπτά την απόδοσή μας στο φουλ, να πιέζουμε ψηλά και να δώσουν όλοι οι παίκτες το 100% των δυνάμεών τους. Για εμάς, αυτό το ματς ισοδυναμεί με Τελικό», είπε χαρακτηριστικά ο Σιμεόνε.

Εκτός της ανάλυσης για τον αγώνα, ο Αργεντίνος τεχνικός μίλησε και για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τον Γκάμπι, λέγοντας για την συμμετοχή του αρχηγού του: «Θα περιμένουμε να δούμε πως θα είναι στην προπόνηση αύριο. Εάν δεν είναι 100% έτοιμος, θα παίξει στην θέση του ένας εκ των Μάριο Σουάρες, Σαούλ και Κόκε».


Δεν παρέλειψε δε, να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον πιο φορμαρισμένο παίκτη της Γιουβέντους τον Κάρλος Τέβες, λέγοντας για εκείνον: «Είναι ένας εκπληκτικός παίκτης και ειδικά όταν βρίσκεται κοντά στο τέρμα. Είναι δύσκολο να τον περιορίσει κανείς και θα πρέπει να τον εμποδίσουμε να έχει τον χρόνο για να σκεφτεί τι να κάνει αλλά και να μην του επιτρέψουμε να πάρει την μπάλα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ