2014-10-02 20:27:34
Φωτογραφία για Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ Π. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΣΕΦ ΚΑΙ ΤΟ... ΧΑΜΕΝΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Η media day του Ολυμπιακού είχε μία... είσοδο στο χώρο με αμάξι βαρέων αντικειμένων, τον Μουράτο να αγχώνεται για το χαμένο φροντιστήριο, τον Σπανούλη να τον πειράζει και αρκετό... γύψο.

Η ερυθρόλευκη media day είχε διάρκεια περίπου 8 ωρών μιας και το ραντεβού των παικτών με τους ανθρώπους της Ευρωλίγκας ήταν προγραμματισμένο για τις 10:00 και ολοκληρώθηκε γύρω στις 18:30.

Σε αυτό το διάστημα έγιναν αρκετά backstage... πράγματα τα οποία αξίζουν αναφοράς.

Η είσοδος του Παναγιώτη Αγγελόπουλου στην κεντρική σάλα ήταν ένα από αυτά μιας και ο εκ των προέδρων του Θρύλου μπήκε στο ΣΕΦ ως συνοδηγός σε αμάξι για μεταφορές βαρέων αντικειμένων.

Αρκετοί ήταν αυτοί που πλησίασαν τους Τρεμέλ Ντάρντεν και Ιωάννη Παπαπέτρου οι οποίοι είχαν γύψο. Ο Αμερικανός στο δεξιό χέρι μιας και το κάταγμα είναι στο μετακάρπιο και ο νεαρός φόργουορντ στο αριστερό πόδι, υποβασταζόμενος μάλιστα από πατερίτσες και με τη βοήθεια του Δημήτρη Κατσίβελη.


Ο Βασίλης Μουράτος είναι μαθητής Γ' Λυκείου και ξαφνικά βρέθηκε σε έναν... μαγικό κόσμο. Ο μικρός έμοιαζε σα χαμένος συνέχεια κάτι το οποίο ήταν απόλυτα λογικό. Κάποια στιγμή ακολούθησε ο εξής διάλογος :

Μουράτος (προς κάποιον υπάλληλο της ΚΑΕ): «Συγνώμη, τι ώρα είναι»;

Σπανούλης (ήταν δίπλα): «Γιατί ρωτάς για την ώρα Βασιλάκη, έχεις φροντιστήριο»;

Μουράτος: «Μάλιστα και νομίζω πως θα το χάσω».

Γενικά πάντως η χρονιά θα είναι δύσκολη για τον Μουράτο αφού ήδη δεν πήγε σε Τουρκία και Ρέθυμνο λόγω... σχολικών υποχρεώσεων.

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ