2014-10-03 13:47:29
Φωτογραφία για ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ... ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΜΠΕΛ
Ο Τζόελ Κάμπελ έχει επιστρέψει στην Άρσεναλ προκειμένου να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, αλλά μέχρι στιγμής δεν τα έχει καταφέρει, καθώς έχει μπει στο... περιθώριο από τον Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Αλσατός τεχνικός δεν δείχνει να τον εμπιστεύεται τόσο πολύ, αλλά με δηλώσεις του ο Κοσταρικανός εξτρέμ σημειώνει ότι είναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία.

Σε ερώτηση λοιπόν για το αν είναι χαρούμενος στην Άρσεναλ, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού σημείωσε. «Είμαι καλά, είμαι ήρεμος και ζω τις εμπειρίες της ζωής, που μερικές φορές είναι καλή, άλλες κακή, ενώ έχει και κανονικές στιγμές. Αυτά είναι μέρος της ζωής και της μάθησης. Είμαι χαρούμενος και περιμένω την ευκαιρία μου. Γνωρίζω πως πρέπει να δουλέψω σκληρά για αυτή την ευκαιρία», ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας, αν πέρασε παρόμοιες στιγμές στον Ολυμπιακό και την Μπέτις.

«Ναι, αλλά η Άρσεναλ είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα, αφού υπάρχουν παίκτες που έχουν κάτι παραπάνω από όνομα. Για παράδειγμα, υπάρχει πολλή ποιότητα όταν γίνεται μια αλλαγή, αν δει κανείς τον Λούκα Ποντόλσκι, που αναδείχτηκε παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Γερμανία. Δεν είναι εύκολο και πρέπει να το κατανοήσεις αυτό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ