2014-10-04 03:16:08
Φωτογραφία για Χειροπέδες σε αλβανό λαθροϋλοτόμο μετά από καταδίωξη στην Καστοριά
Κοντά στην ελληνοαλβανική οριογραμμή στο Νεστόριο της Καστοριάς συνελήφθη ένας 26χρονος λαθροϋλοτόμος από την Αλβανία Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών δράσεων για την πάταξη της λαθροϋλοτομίας, αστυνομικοί εντόπισαν την Πέμπτη σε ορεινή δασική περιοχή της «Φούσιας», κοντά στην Ελληνοαλβανική οριογραμμή, τέσσερα άτομα να υλοτομούν σε δημόσια δασική έκταση χωρίς άδεια της αρμόδιας Δασικής Υπηρεσίας.

Στην προσπάθεια των αστυνομικών να τους συλλάβουν, οι τρεις, εκμεταλλευόμενοι το δύσβατο της περιοχής, διέφυγαν προς το αλβανικό έδαφος, ενώ ο 26χρονος συνελήφθη.

Τα τρία άτομα που διέφυγαν τη σύλληψη αναζητούνται, ενώ ο 26χρονος όπως προέκυψε από την έρευνα εισήλθε παράνομα στο ελληνικό έδαφος από μη ελεγχόμενη μεθοριακή διάβαση.

Ο συλληφθείς μαζί με τους τρεις διαφυγόντες είχαν προβεί στην κοπή δασικών προϊόντων - ξυλείας περίπου 60 χωρικών κυβικών μέτρων. Για την υλοτομία και την μεταφορά της ξυλείας χρησιμοποιούσαν ένα αλυσοπρίονο και δυο φορτηγά οχήματα, τα οποία βρέθηκαν στην περιοχή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νεστορίου Καστοριάς.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ