2014-10-04 14:59:05
Φωτογραφία για Ο Άστον Κούτσερ παρουσιάζει την κορούλα του!
Η Μίλα Κούνις έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδάκι τους την Τετάρτη και ο ευτυχής χαζομπαμπάς κάνει παιχνιδάκια στέλνοντας τα απαραίτητα μηνύματα Την κορούλα του κρατούν στην αγκαλιά τους από την Τετάρτη ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) και η Μίλα Κούνις (Mila Kunis) και σήμερα ο 36χρονος σταρ ποστάρει ειδικό θέμα για να δείξει την πρώτη φωτογραφία της μικρής Γουάιατ Ίζαμπελ Κούτσερ (Wyatt Isabelle Kutcher). Πάντως με την ευκαιρία να εκφράσουμε μια μικρή απορία ως προς την επιλογή ονόματος καθώς το Γουάιατ είναι μάλλον... αντρικό.

Δεν το έκανε όμως έτσι απλά ο Άστον, επιλέγοντας με έναν γρίφο να στείλει μήνυμα -κυρίως- προς τους παπαράτσι που τους καταδιώκουν να κάνουν πίσω...

Με θέμα που ανέβασε στο σάιτ του aplus.com και τίτλο "Ένα από αυτά τα μωρά είναι της Μίλα και του Άστον και το όνομά της είναι Γουάιατ", ο Άστον πόσταρε οκτώ φωτογραφίες νοεγέννητων -μεταξύ των οποίων ένα μωρό λάμα και ένα σκυλάκι!- και άφησε τον καθένα να κάνει τις εικασίες του.


"Η Μίλα και εγώ θέλαμε να καλοσωρίσουμε την Γουάιατ Ίζαμπελ Κούτσερ στον κόσμο. Μακάρι η ζωή σου να είναι γεμάτη θαύματα, αγάπη, γέλιο, υγεία, ευτυχία, περιέργεια και ιδιωτικές στιγμές. Μπορείτε να μαντέψετε ποιο είναι το δικό μας, ή τελικά, έχει καμία σημασία; Όλα τα μωρά είναι χαριτωμένα. Άστον", έγραψε ο Κούτσερ λίγο πριν ποστάρει όλες τις φωτογραφίες ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το σχόλιο με το οποίο συνόδεψε την ανάρτηση του λινκ στη σελίδα του στο Facebook.

"Ορίστε η φωτογραφία του μωρού. Τουλάχιστον, μία από αυτές είναι. Τώρα μπορεί παρακαλώ το ελικόπτερο να σταματήσει να γυρίζει επάνω από το σπίτι. Υπάρχει ένα μωρό που κοιμάτα μέσα. Και είναι σούπερ χαριτωμένο", έγραψε ο Κούτσερ λέγοντας στην ουσία "αφήστε μας ήσυχους επιτέλους".

Τώρα βέβαια, θα μου πείτε, αφού το έκανες το καλό, κάν' το ολοκληρωμένο, γιατί και πάλι έτσι με την απορία θα μείνουμε... Τι τους θέλεις τους γρίφους, βρε πουλάκι μου; Τι να πεις;;; Του αρέσει το διαδραστικό της υπόθεσης προφανώς και θέλει την επαφή με τους θαυμαστές του, οι οποίοι κάτω από τις αναρτήσεις έχου... λυσσάξει στα στοιχήματα.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ