2014-10-04 21:47:05
Φωτογραφία για ΜΠΟΝΟΥΤΣΙ : ΙΣΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ...
Το αυριανό ντέρμπι κορυφής της Serie της Γιουβέντους με την Ρόμα (19:00) απασχολεί όλη την Ιταλία και σε αυτό αναφέρθηκε και ο Λεονάρντο Μπονούτσι, απαντώντας στις δηλώσεις του Ράτζα Ναϊνγκολάν (ο Βέλγος μέσος της Ρόμα είπε πως «εμείς παίζουμε καλύτερα»).

«Το ντέρμπι Γιουβέντους-Ρόμα είναι η αναμέτρηση κόντρα στις καλύτερες ομάδες της Ιταλίας. Είμαστε πιο δυνατοί και το έχουμε δείξει στον αγωνιστικό χώρο τα τελευταία τρία χρόνια, ωστόσο η Ρόμα έχει μεγαλώσει αρκετά. Μία αναμέτρηση που περιμένω να είναι πολύ διαφορετική από τους... περιπάτους που κάναμε στο γήπεδό μας τα τελευταία χρόνια. Η υπόθεση τίτλος, αν και είναι νωρίς ακόμα, θα είναι μία «μάχη» για δύο, μεταξύ εμάς και της Ρόμα. Οι υπόλοιπες ομάδες μοιάζουν αρκετά μακριά», δήλωσε ο Μπονούτσι.

Επίσης, ο Ιταλός αμυντικός της Γιουβέντους μίλησε για την παρουσία της «Μεγάλης Κυρίας» στην Ευρώπη. «Ίσως στην Ευρώπη να έχουμε έλλειψη προσωπικότητας. Έχουμε τα πάντα για να πάμε καλά, αλλά χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω στο πνευματικό επίπεδο».

Για την Ρόμα: «Ο Φρανσέσκο (Τότι) είναι πολύ μεγάλος, είναι ένα φαινόμενο και ένας πραγματικός ηγέτης, την ώρα που ο Ζερβίνιο είναι ο παίκτης-κλειδί της Ρόμα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ