2014-10-04 21:59:41
Φωτογραφία για ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ! (ΡΗΟΤΟ)
Έξι χρόνια είχε να δεχθεί τόσο γρήγορα γκολ σε παιχνίδι η Ατλέτικο, με τους Ισπανούς να στέκονται στην αξιοσημείωτη επιθετική επίδοση του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Mundodeportivo σε ειδικό της θέμα αναφέρει πως η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε έξι χρόνια να δεχθεί τόσο γρήγορα δύο γκολ σε παιχνίδι και ενώ συμπληρώνει πως και τα τρία τέρματα του Ολυμπιακού σε ένα ματς συνιστούν επίσης αρνητικό ρεκόρ. Για να βρουν οι Ισπανοί τόσο γρήγορα γκολ έπρεπε να ανατρέξουν στην σεζόν 2008-2009 οπότε και είχε χάσει με 6-1 από την Μπαρτσελόνα. Τότε μέσα σε 9 λεπτά η Ατλέτικο έχανε με 3-0 για να μειώσει στο 13' σε 3-1 και να χάσει τελικώς με 6-1. Οι ερυθρόλευκοι από την άλλη έβαλαν δύο γκολ στους Ισπανούς στο Α' μέρος (13' και 31') και άλλο ένα στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 73'.

Υπάρχει επίσης και το εξής στοιχείο: σε 159 ματς με προπονητή τον Σιμεόνε μόνο σε 8 από αυτά η Ατλέτικο έχει δει την εστία της να παραβιάζεται πάνω από δύο φορές (ένα ποσοστό 5%). Πριν τον Ολυμπιακό ήταν το 4-1 με την Ρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ και τον τελικό του θεσμού και το 3-0 στον ημιτελικό Κυπέλλου (ξανά με Ρεάλ). Επίσης το 3-0 με την Οσασούνα στο πρωτάθλημα της περασμένης χρονιάς. Την σεζόν 2012-13 ήταν το 4-1 με την Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα και την πρώτη χρονιά του Σιμεόνε το 4-1 με την Ρεάλ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ