2014-10-04 22:11:09
Φωτογραφία για Απλοποιημένες οι διαδικασίες νοσηλείας των ανασφάλιστων στα Νοσοκομεία
Σημαντικά έχουν απλοποιηθεί οι διαδικασίες για τη νοσηλεία των ανασφάλιστων πολιτών στα Νοσοκομεία της χώρας, σε μια περίοδο που, δυστυχώς, όλο και μεγαλώνει η συγκεκριμένη λίστα.

Όπως εξήγησε σήμερα ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Φώτης Βάββας, πλέον καλύπτονται όλες οι κατηγορίες ανθρώπων που δεν έχουν ασφάλιση ακόμη και για τα τακτικά ιατρεία.

«Εξετάζονται οι αιτήσεις ανθρώπων που έρχονται απο κέντρα υγείας ή περιφερειακά ιατρεία, όπου η προσέλευση είναι εντελώς δωρεάν.

Ερχόμενος με ένα τέτοιο παραπεμπτικό ο πολίτης, υποβάλλει κάποια δικαιολογητικά, διαπιστώνεται η έλλειψη ασφάλισης και προωθούμε το κάθε περιστατικό.

Στα έκτακτα περιστατικά, το θέμα έχει λυθεί, αφού εξυπηρετείται το κάθε περιστατικό» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Βάββας.

Η δράση Στο μεταξύ, σήμερα, σήμερα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων έγιναν δωρεάν τεστ Παπ, καθώς και έλεγχος μαστών σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες.

Επιπλέον, η Διοίκηση του Νοσοκομείου ενημερώνει ότι το Τακτικό Ιατρείο Μαστού της Χειρουργικής Κλινικής θα λειτουργεί πλέον και κάθε Παρασκευή, εκτός από κάθε Τρίτη και Πέμπτη που ήδη λειτουργεί, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 10/10/2014.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Assistant Patch: Cydia widget new
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Assistant Patch: Cydia widget new
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ