2014-10-05 10:31:14
Φωτογραφία για Μήνυμα στήριξης στον Γ. Πατουλη από τον Δήμαρχο Αγρινίου και Μεσολογγίου...
Στη 1η επιστημονική ημερίδα Αμβρακικού που πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο... με θέμα "Η άσκηση της Ιατρικής στο πλαίσιο της ΠΦΥ στη Περιφέρεια", την οποία διοργάνωσαν με ιδιαίτερη επιτυχία ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Ευρυτανίας, Μεσολογγίου, Πρέβεζας και την Ιατρική Εταιρεία Άρτας. Την ημερίδα συντόνιζαν ο καθηγητής γενικής ιατρικής Χ. Λιονής και ο Διευθυντής ΚΥ Δ. Φραγκίστας Ν. Παπανικολάου.

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης απεύθυνε χαιρετισμό αναφέροντας οτι η διατήρηση της υγείας πρέπει να είναι το μέλημα στη χώρα μας, που η αυτοδιοίκηση μπορεί να αναλάβει κομβική δράση μέσα από τα ΚΕΠ υγείας. Η κεντρική εξουσία θα πρέπει να σταθεί αρωγός σε αυτή τη προσπάθεια μέσω χρηματοδότησης από τα ΕΣΠΑ για τη προαγωγή και διασφάλιση της υγείας των πολιτών. 

Ο Γ. Πατούλης ζήτησε τη συμβολή του καθηγητή κ. Λιονή για να δημιουργηθεί σύστημα πρόληψης στην Ελλάδα μέσα από την αυτοδιοίκηση και την αυριανή ΚΕΔΕ. Ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γ. Παπαναστασίου και ο Δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Ν. Καραπάνος επεσήμαναν τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία λόγω ελλείψεων έμψυχου ιατρικού προσωπικού αν και υπάρχουν σύγχρονες υποδομές. 

Ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο Γ. Πατούλη υποψήφιο πρόεδρο της ΚΕΔΕ με το Κίνημα Ανατροπή για την αυτοδιοίκηση με την πεποίθηση οτι μόνο ο Γ. Πατούλης θα σταθεί δίπλά τους ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ επιλύοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

                              
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ