2014-10-05 10:56:13
Φωτογραφία για ΣΛΟΥΚΑΣ : ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Από το ΟΑΚΑ περνάει ο πρώτος τίτλος της σεζόν για τον Ολυμπιακό, σε ένα πολύ κομβικό παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Κώστα Σλούκα.

Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να περάσουν από το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, αντιμετωπίζοντας τον «αιώνιο» αντίπαλο στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας (09/10, 21.30). Ο 24χρονος γκαρντ παραδέχθηκε πως είναι ένα ντέρμπι στο οποίο όλα μπορούν να συμβούν, ενώ δεν έδειξε να τον απασχολούν οι άδειες κερκίδες, αφού θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο "onsports.gr", στο περιθώριο της Media Day του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ Για το ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ: «Είναι πολύ κομβικό παιχνίδι κυρίως για εμάς, έτσι το βλέπουμε. Η ομάδα μας έχει ενισχυθεί από πέρυσι και είναι ακόμα καλύτερη, αλλά και πιο έμπειρη. Ωστόσο, δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι που σίγουρα όλα μπορούν να γίνουν. Από εκεί και πέρα, ο κάθε παίκτης θα δώσει το 100% για να κερδίσει η ομάδα, αυτό είναι και το πιο σημαντικό».


Για το εάν θεωρεί πως θα είναι έτοιμοι: «Εμείς προετοιμαζόμαστε καθημερινά για το οποιοδήποτε παιχνίδι. Μετά τα φιλικά στο Ρέθυμνο θα μπούμε στο δρόμο και για το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μετουσιώσουμε τις εντολές του προπονητή μας σε πράξη, ώστε να έχουμε υπέρ μας τις πιθανότητες να κερδίσουμε».

Για την απουσία φιλάθλων, αφού θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών: «Καθενός παίκτη, και συγκεκριμένα εμένα, η δουλειά μας είναι στο γήπεδο. Το τι γίνεται στην κερκίδα, εάν θα έχει ή δεν θα έχει κόσμο, μικρή σημασία παίζει. Εμείς το μόνο που θέλουμε είναι να κάνουμε στο γήπεδο ό,τι μας ζητήσει ο προπονητής μας».

Για τη μετάβασή του από την Εθνική Ελλάδας στην προετοιμασία του Ολυμπιακού: «Οι αλλαγές ήταν λίγες, αλλά η κούραση είναι αρκετή, τόσο η σωματική όσο κυρίως η ψυχολογική. Είναι πλεονέκτημα για εμάς που είμαστε χρόνια στην ομάδα το γεγονός πως έμειναν ο ίδιος προπονητής και αρκετά παιδιά. Βέβαια, αν και η κούραση είναι σημαντική ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλο κλαμπ και πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι».

Για το εάν θεωρεί πως θα εμφανιστούν βελτιωμένοι φέτος: «Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε, αλλά φαινομενικά ναι, η ομάδα έχει ενισχυθεί ουσιαστικά. Οι παίκτες που ήρθαν ανεβάζουν ακόμα ένα επίπεδο την ομάδα. Αυτό, όμως, θα το κρίνει το τέλος. Ακόμα και ο ανταγωνισμός στην προπόνηση είναι υψηλός, κάτι πολύ καλό, καθώς σε βελτιώνει ατομικά. Από εκεί και πέρα, το σημαντικότερο είναι η ομάδα να κερδίζει τα παιχνίδια και να κατακτάει τίτλους».

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό: «Είμαι αρκετά χρόνια στην ομάδα και ξέρω τι πάει να πει Ολυμπιακός, τι σύλλογος είναι και τι αναγνωρισιμότητα έχει στην Ευρώπη, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Έχω μάθει να ζω με αυτή την καλή πίεση. Γνωρίζω πως πρέπει πάντα να πρωταγωνιστούμε και να φέρνουμε τίτλους στην ομάδα. Νομίζω πως όλοι οι παίκτες γνωρίζουμε πού βρισκόμαστε και για αυτό ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να φέρει πολλούς τίτλους».

Για τους προσωπικούς στόχους του: «Δεν έχω να δείξω κάτι, εγώ αυτό που πρέπει να κάνω είναι ό,τι μου ζητάει ο προπονητής μου και ό,τι θέλει η ομάδα μου στο γήπεδο, για να παίρνει τις νίκες. Όταν κερδίζει η ομάδα όλοι οι παίκτες, είτε έχουν παίξει λίγο ή πολύ είτε έχουν παίξει καλά ή όχι, είναι επιτυχημένοι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ