2014-10-07 00:14:08
Φωτογραφία για Τέρενς Κουίκ: Η ψήφος εμπιστοσύνης είναι δείγμα πανικού και άμυνας. Η παρατεταμένη προεκλογική περίοδος κάνει ζημιά
Από τη Δράμα όπου βρίσκεται για περιοδεία, ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της... δημοσιογράφου Έλλης Οικονόμου, έκανε της εξής δήλωση:

«Η ψήφος εμπιστοσύνης είναι ένα δείγμα πανικού και άμυνας. Είναι μια προσπάθεια «μαντρώματος» των Βουλευτών τους και τίποτα παραπάνω.

Θα μπορούσαν να περιμένουν ένα, ενάμιση μήνα, που θα έχουμε την ψήφιση του Προϋπολογισμού, που - κατά τεκμήριο - σε όλο τον κόσμο είναι και μια ψήφος εμπιστοσύνης.

Από κει και πέρα αυτό το επικοινωνιακό «κόλπο» δεν θα έχει καλό αποτέλεσμα, διότι όπως βλέπετε και από τις γενικότερες εξελίξεις, οι «180» - που θέλει διακαώς η συγκυβέρνηση - ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ.

Αυτό σημαίνει, ότι θα πάμε για εκλογές το αργότερο - συνταγματικά, μπορεί να πάμε και μέχρι τον Μάρτιο - αλλά εγώ πιστεύω μέχρι τον Φεβρουάριο θα έχουν γίνει.

Πάντως, επειδή υπάρχουν κάποιοι που λένε, ότι οι εθνικές εκλογές «θα κάνουν ζημιά στον τόπο», εγώ δεν μπορώ να πω, ότι θα είναι «ζημιογόνο» το οτιδήποτε είναι μέσα στις δημοκρατικές διαδικασίες που προβλέπει το Σύνταγμα.

Αυτό, όμως, που σίγουρα μπορώ να πω - κάτι που το λένε κι όλοι οι οικονομολόγοι - είναι ότι η παρατεταμένη προεκλογική περίοδος θα κάνει χειρότερη ζημιά».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ