2014-10-08 18:00:58
Φωτογραφία για Βγήκαν κι άλλες κλοπές που είχαν κάνει πατέρας και γιος από τη Λαμία - Εντοπίστηκε και ο συνεργός
Είχαν ρημάξει τα χωριά της Δυτικής Φθιώτιδας και όχι μόνο Το Σαββατοκύριακο οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας είχαν συλλάβει δυο Αλβανούς, ηλικίας 53 και 23 ετών (πατέρα και γιο), ως μέλη συμμορίας που είχαν διαπράξει σωρεία κλοπών τους τελευταίους μήνες στη Φθιώτιδα.

Τότε είχαν ομολογήσει οκτώ κλοπές σε περιοχές όπως Κωσταλέξι, Κομποτάδες, Πουγκάκια, Σπερχειάδας, Βαρδάτες και αλλού, αλλά όπως προέκυψε είχαν κάνει τουλάχιστον άλλες δέκα κλοπές.

Τα χωριά που "χτύπησαν", τα μέλη της σπείρας, σύμφωνα με την αστυνομία μεταξύ άλλων είναι:

· Αμαλώτα Υπάτης (πέντε περιπτώσεις),

· Λαδικού Υπάτης,

· Βασιλικά Υπάτης,

· Μαγούλα Λουτρών Υπάτης,

· Παλαιοβράχα Φθιώτιδας και

· Παλαιοχώρι Φθιώτιδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πατέρας και γιος διέμεναν στα Καλύβια Λαμίας, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας ταυτοποίησαν και τον 29χρονο συνεργό τους, ο οποίος είναι επίσης Αλβανός και κρατείται στα Τρίκαλα για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.


Επίσης στην "ομάδα" συμμετείχε και ένας 48χρονος ομοεθνής τους, που διαμένει στη Λαμία και δηλώνει Ασφαλιστής. Ο 48χρονος σύμφωνα με την αστυνομία λειτουργούσε ως κλεπταποδόχος.

Η έρευνα από το Τμήμα Ασφαλείας συνεχίζεται και είναι βέβαιο ότι στην πορεία θα βγουν και άλλες περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων.

Εν τω μεταξύ αν σας έχετε πέσει θύμα κλοπής και ειδικότερα σε περιοχή της δυτικής Φθιώτιδας, όπου είχαν ιδιαίτερη "αδυναμία" τα μέλη της συμμορίας, καλό θα είναι να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Ασφαλείας, μήπως κάποια από τα πράγματά σας βρίσκονται ανάμεσα στα κλοπιμαία που έχουν βρεθεί.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ