2014-10-08 21:32:35
Φωτογραφία για Διαμαρτυρία  - καταγγελία αναγνώστη για τον υπουργό κ. Βαρβιτσιώτη
Αγαπητό tromaktiko,

Ποιό βλάκας δεν γίνεται..... μετά πεθαίνεις!

Με μεγάλη έκπληξη αρχικά και οργή στη συνέχεια πληροφορήθηκα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την συνάντηση που είχε πρόσφατα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με εκπροσώπους φιλοζωικών οργανώσεων με θέμα την πρόσβαση των σκύλων στις παραλίες.

Οι προθέσεις του υπουργού είναι (άκουσον, άκουσον) να προωθήσει ρύθμιση για τη δημιουργία ορισμένων ειδικά διαμορφωμένων παραλιών, μετά από υπόδειξη των Λιμενικών Αρχών της χώρας, στις οποίες θα επιτρέπεται στο εξής η πρόσβαση και η επαφή με το νερό για τα σκυλιά!

Ο κύριος υπουργός προφανώς δεν έχει αναλογισθεί ότι:

α) 40, 80 ίσως και 100 σκύλοι σε μία παραλία, καταπατούν βάναυσα, κυριολεκτικά και μεταφορικά την οικογενειακή γαλήνη των λουομένων.

β) Η συγκέντρωση μεγάλου αριθμού σκύλων σε μία παραλία θα επιφέρει την παρενόχληση και ίσως την εκδίωξη των έμβιων όντων που φιλοξενεί η ακτογραμμή (ενδιαίτημα) με συνέπεια να προσβληθεί η βιοποικιλότητα. Υποθέτω ότι ο κύριος Βαρβιτσιώτης θα γίνει το κόκκινο πανί όλων των περιβαλλοντικών οργανώσεων!


γ) Η διαμόρφωση μίας παραλίας για σκύλους θα επιφέρει υποβάθμιση της εμπορικής αξίας της ευρύτερης περιοχής και σημαντική μείωση της επισκεψιμότητάς της από παραθεριστές, με επαχθείς οικονομικές συνέπειες για την τοπική κοινωνία.

Προσωπικά προτείνω η πρώτη τέτοια παραλία να διαμορφωθεί κάτω από την εξοχική βίλα του υπουργού (υποθέτω στην Μύκονο) για να δώσει ο ίδιος το καλό παράδειγμα.

Οι οικογενειοκρατίες της βλακείας, της ανικανότητας και της διαφθοράς που έφεραν τόσα δεινά στην χώρα τα τελευταία χρόνια, συνεχίζουν να δρουν καταστροφικά σε κάθε επίπεδο διακυβέρνησης της Ελλάδας.

Κύριε Βαρβιτσιώτη, συνεχίστε έτσι, γράφετε ιστορία!

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στο ΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]

Αναγνώστης
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ