2014-10-08 21:34:23
Φωτογραφία για ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΓΚΙΣΤ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ
Ο Τζέιμς Γκιστ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ο Παναθηναϊκός ευελπιστεί σε συμμετοχή του στην προημιτελική αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό (9/10, 21:30/ΑΝΤ1), για την οποία ο ΝτεΜάρκους Νέλσον θα ενημερωθεί στις ΗΠΑ.

Ο Γκιστ ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον ώμο, «κληρονομιά» απ' την εναρκτήρια αναμέτρηση του πρόσφατου Gomelsky Cup στη Μόσχα, η οποία ήταν και η τελευταία παρουσία του με τη φανέλα του "τριφυλλιού", αγωνιστική ή προπόνησης.

Έκτοτε ο 27χρονος Αμερικανός φόργουορντ απέχει απ' την προετοιμασία εν όψει προημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδος στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ, τόσο λόγω των ενοχλήσεων όσο και για προληπτικούς λόγους. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει την πολυτέλεια να στερηθεί και τις δικές του υπηρεσίες, αλλά θα γνωρίζει πολλά περισσότερα μετά τη νέα (9/10) επανεκτίμηση της κατάστασής του.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ήδη δεν υπολογίζει στους Μαυροκεφαλίδη (τετρακέφαλος), Χαραλαμπόπουλο (προσαγωγός) & Νέλσον (κνήμη). Ο τελευταίος αναχώρησε για την πατρίδα του, ώστε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση από εξειδικευμένο γιατρό παρά να συνεχίσει τη συντηρική αγωγή του. Ο Παναθηναϊκός δεν τον είχε στα πλάνα του γι' αρκετές εβδομάδες, γι' αυτό κι ενισχύθηκε με τον Γιάνις Μπλουμς (1+1 μήνα).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ