2014-10-09 07:42:08
Φωτογραφία για Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης: Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Έβρου
Αξιότιμε κύριε Πατέρα .

Είναι γνωστή στο πανελλήνιο η προσπάθεια που κάνετε μέσα από το ίδρυμά σας, για να ενισχύσετε οικονομικά συνανθρώπους μας, φορείς, συλλόγους και γενικά οποιονδήποτε έχει ανάγκη. Είναι επίσης γνωστή η ευαισθησία σας προς τις οικογένειες συναδέλφων μας που έχασαν τη ζωή τους ή τραυματίστηκαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος. Και γι΄ αυτό σας είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες και σας ευχαριστούμε πολύ .

Παίρνοντας θάρρος από όλα τα παραπάνω, αποφασίσαμε να απευθυνθούμε σε σας και να ζητήσουμε την οικονομική σας στήριξη, όχι για κάποιο συνάδελφο από τους δεκάδες πλέον που ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας αλλά για τον ίδιο τον οργανισμό που υπηρετούμε , την Ελληνική Αστυνομία .

Όπως σίγουρα γνωρίζετε , εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο, στο νομό μας εξελίσσεται μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στα χρονικά της Ελληνικής Αστυνομίας , με την επωνυμία ΄΄ ΑΣΠΙΔΑ ΄΄ ,που σκοπό έχει να σφραγίσει τα σύνορα μας με τη γείτονα χώρα Τουρκία και να σταματήσει την αθρόα εισροή παράνομων μεταναστών
. Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό αφού πραγματικά η χώρα μας έπαψε να είναι «ξέφραγο αμπέλι» και οι παράνομοι μετανάστες που εισέρχονται πλέον στη χώρα είναι ελάχιστοι . Τον Αύγουστο του 2012, όταν ξεκίνησε η επιχείρηση στην περιοχή, βρίσκονταν πάνω από 2000 αστυνομικοί , αρκετές δεκάδες αυτοκίνητα και δέκα περίπου βάρκες που αστυνόμευαν τον ποταμό Έβρο . Τα έξοδα τεράστια αλλά σε πρώτη φάση δεν υπήρχε πρόβλημα αφού, το Ευρωπαϊκό Ταμείο Εξωτερικών Συνόρων χρηματοδοτούσε κανονικά την επιχείρηση . Με το πέρασμα των μηνών, παρόλο που η αστυνομική δύναμη μειωνόταν , η εισροή χρημάτων από την Ευρωπαϊκή Ένωση μειωνόταν με ακόμη μεγαλύτερο ρυθμό , με αποτέλεσμα να φτάσουμε σήμερα σε μια κατάσταση που πλέον ό,τι γίνεται , γίνεται μόνο χάρη στο φιλότιμο των συναδέλφων . Το 80% των οχημάτων είναι ακινητοποιημένα λόγω βλαβών , ίδια η κατάσταση και με τις βάρκες .

Εδώ ζητάμε τη δική σας συνδρομή ,ώστε να μπορέσουμε να επαναλειτουργήσουμε δύο από τις ακινητοποιημένες βάρκες που έχουν πρόβλημα και συγκεκριμένα απαιτείται :

1) Αλλαγή μίζας σε μηχανή τύπου MERCURY 80 HP κόστους 750 ευρώ .

2) Αλλαγή προπέλας 15 pits σε μηχανή τύπου MERCURY 80 HP κόστους 250 ευρώ .

3) Επισκευή μηχανής τύπου MERCURY 50 HP ( σπασμένο κεφαλάρι και φλάντζα κεφαλής ) κόστους 1000 περίπου ευρώ .

4) Αλλαγή προπέλας 13 pits σε μηχανή τύπου MERCURY 50 HP κόστους 200 ευρώ .

5) Επισκευή πολυεστέρα και βάψιμο για τις δύο βάρκες κόστους 600 ευρώ .

Το συνολικό κόστος για την επαναλειτουργία των βαρκών είναι 2.800 ευρώ .

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων, πιστεύοντας ότι θα ανταποκριθείτε στο αίτημά μας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ