2014-10-09 23:23:07
Φωτογραφία για Γαβριήλ Αβραμίδης: «Ο κ. Βενιζέλος έσπευσε να νομιμοποιήσει πολιτικά το παράνομο νεοναζιστικό καθεστώς του Κιέβου»
Για κυβέρνηση συγκάλυψης των σκανδάλων και για τη συγγνώμη, που δεν ακούστηκε από τα χείλη κανενός βουλευτή της συγκυβέρνησης έκανε λόγο, ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Γαβριήλ Αβραμίδης κατά την έναρξη της ομιλίας του στη συζήτηση της Βουλής για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ο κ. Αβραμίδης κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό για συνέχιση της ίδιας εγκληματικής οικονομικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα σε ισχυρότερη δόση, που εγκλωβίζει τη χώρα σε εποπτεία έως το 2047 και για πολιτική αφερεγγυότητά σε σχέση με τις προεκλογικές του υποσχέσεις. «Την ψήφο εμπιστοσύνης, να τη ζητήσετε από τον ελληνικό λαό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο κ. Βενιζέλος, αφού υποστήριξε τους βομβαρδισμούς της Συρίας και ουσιαστικά ενίσχυσε το ισλαμιστικό τέρας της περιοχής, έσπευσε να νομιμοποιήσει πολιτικά το παράνομο νεοναζιστικό καθεστώς του Κιέβου» είπε χαρακτηριστικά, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα αλληλεγγύης στους Κούρδους αγωνιστές του Κομπάνι.


Για μια ακόμα φορά, ο κ. Αβραμίδης μίλησε σκληρά για την πολιτική εξαπάτηση των ανασφάλιστων υπερηλίκων από την πρώην Σοβιετική Ένωση, τη Βόρεια Ήπειρο, την Κωνσταντινούπολη και την Ίμβρο, στο ζήτημα της επαναφοράς των συντάξεων, από το Διοικητή του ΟΓΑ κ. Ξ. Βεργίνη, παραμονές των πρόσφατων Ευρωεκλογών.

Ο κ. Αβραμίδης κωδικοποίησε την κοινωνική κατάσταση των τελευταίων τεσσάρων ετών της σκληρής λιτότητας, μιλώντας για 3,5 εκατ. Ελλήνων κάτω από το όριο της φτώχειας, για φόρο εισοδήματος μισθωτών, συνταξιούχων και ελευθέρων επαγγελματιών που εννεαπλασιάστηκε, καθώς και για το συνολικό ποσό φόρου στα ακίνητα, που αυξήθηκε κατά 800%.

Παράλληλα, επεσήμανε τη θέση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, πως αντίδοτο στη βύθιση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας που κόστισε 230.000 λουκέτα, μπορεί να είναι η παροχή ασφαλιστικής ενημερότητας και η ρύθμιση οφειλών έως 200 δόσεις με σκοπό το άνοιγμα νέων θέσεων εργασίας.

Αναφερόμενος στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας διεμήνυσε πως η Ελλάδα, δεν έχει την πολυτέλεια να επιβάλλει κυρώσεις και να εισπράττει εμπάργκο και εξήγησε τη σημασία γεωπολιτικής συμμαχίας με την Ευρασιατική Ένωση και την κατάργηση της βίζας με τη Ρωσία για την τόνωση της οικονομίας, ενώ έδειξε την εθνική μας άμυνα ως επιπλέον θύμα της πολιτικής των κυρώσεων, μέσω της δυσλειτουργικής ανατροφοδότησης των ανταλλακτικών στα ρωσικά οπλικά συστήματα (300 και ΤΟΜ-1) που διαθέτουν Ελλάδα και Κύπρος. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ