2014-10-10 12:33:35
Φωτογραφία για Ξεκινά η δίκη για τους τέσσερις νεκρούς Ρομά στη Γαστούνη...Δρακόντεια τα μέτρα ασφάλειας στο Δικαστικό Μέγαρο
Ξεκινά σήμερα στα Δικαστήρια της Πάτρας η δίκη των οκτώ ατόμων που είχαν συλληφθεί για το μακελειό σε καταυλισμό Ρομά στη Γαστούνη στις 31 Ιουλίου του 2014, που είχε στοιχίσει τη ζωή σε τέσσερα άτομα.

Τα μέτρα της αστυνομίας στο Δικαστικό Μέγαρο είναι δρακόντεια, καθώς βρίσκονται εκεί αρκετοί αστυνομικοί και ελέγχουν όλους όσοι εισέρχονται σε αυτό, καθώς έχουν συγκεντρωθεί αρκετά άτομα για να παρακολουθήσουν τη διαδικασία.

Σύμφωνα με το χρονικό της υπόθεσης, είχαν συλληφθεί έξι άνδρες και δυο γυναίκες ηλικίας από 20 έως 50 ετών, που εμπλέκονταν στο ένοπλο επεισόδιο.

Κατά τη συμπλοκή, δώδεκα τουλάχιστον ατόμων, λόγω οικογενειακών διαφορών, είχαν χρησιμοποιεί ένα κυνηγετικό όπλο, ένα περίστροφο, μεταλλικά αντικείμενα, ξύλα και πέτρες.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίσθηκαν θανάσιμα τρεις άνδρες, ηλικίας 50, 50 και 26 ετών καθώς και μια γυναίκα ηλικίας 31 ετών, ενώ παράλληλα τραυματίσθηκαν τρεις ακόμα άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας 28, 28, 24 και 47 ετών αντίστοιχα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ