2014-10-12 11:14:18
Φωτογραφία για ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ... ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Στον Ολυμπιακό παρακολουθούν με ενδιαφέρον τα... κατορθώματα των διεθνών της ομάδας στα προκριματικά του EURO, με τον Αφελάι να αποθεώνεται στην Ολλανδία, τον Ντουρμάζ να είναι πρώτο θέμα για τους Σουηδούς, τον Κασάμι να ετοιμάζεται για ενδεκάδα στην Ελβετία, αλλά και τον Ελαμπντελαουί να είναι βασικός στη Νορβηγία. Όπως φυσικά και τους Έλληνες, με τον Μανιάτη να είναι ο μοναδικός με γεμάτη συμμετοχή στο Ελσίνκι καθώς ο Μήτρογλου μπήκε στο τέλος και οι Φορτούνης, Γιαννούλης δεν αγωνίστηκαν καθόλου.

Στο Ρέντη, πάντως, αυτές τις μέρες η κινητικότητα έχει να κάνει με την επιστροφή των τραυματιών που δουλεύουν καθημερινά την αποκατάστασή τους, ακόμη και στα ρεπό της ομάδας.

Ο Φουστέρ και ο Μπενίτες ετοιμάζονται να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς, διεκδικώντας συμμετοχή στο rotation του Μίτσελ ενόψει των πολλών μαζεμένων αγώνων που έρχονται για όλες τις διοργανώσεις. Το ίδιο και ο Διαμαντάκος, ο Σιόβας για λίγο πιο μετά, αλλά και οι Ντοσεβί-Γκαζαριάν που θα πάρουν σίγουρα χρόνο συμμετοχής στα εγχώρια παιχνίδια.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ