2014-10-12 16:33:21
Φωτογραφία για ΔΙΠΛΗ... «ΧΥΛΟΠΙΤΑ» ΑΠΟ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΙ Σ.Ζ.!
Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποκάλυψε στη γαλλική τηλεόραση ότι απέρριψε εις... διπλούν προτάσεις της Παρί Σεν Ζερμέν σε διαφορετικές εποχές, παραλληλίζοντας τον Ρονάλντο με τον Ζιντάν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι, μιλώντας στο γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι ΤF1 αποκάλυψε ότι δέχθηκε δύο προτάσεις κατά το παρελθόν από την Παρί, τις οποίες αμφότερες απέρριψε, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη... "μηχανή των γκολ", Κριστιάνο Ρονάλντο.

"Ήξερα για το πρότζεκτ της Παρί Σεν Ζερμέν, πριν ακόμη ξεκινήσει. Ήμουν η πρώτη επιλογή του Λεονάρντο (πριν τον Αντσελότι). Και όταν ο Κάρλο έφυγε, μου έκαναν άλλη προσφορά. Τους απέρριψα δύο φορές. Το σκέφτηκα πολύ το όλο ζήτημα. Αλλά την πρώτη φορά ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης και τη δεύτερη ήταν η Τσέλσι.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει τεράστια ποιότητα. Ο Λοράν Μπλαν είναι καλός προπονητής, ο Αλ- Κελαϊφί είναι ένας καλός πρόεδρος. Έχουν κερδίσει κάποια εμπειρία στο Champions League,μπορούν να το κερδίσουν."

Όσον αφορά τον συμπατριώτη του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Ζοζέ Μουρίνιο είπε: "Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι όπως ο Ζιντάν για εσάς τους Γάλλους. Δεν θα υπάρξουν άλλοι σαν και αυτούς. Είναι ένας απίστευτος ποδοσφαιριστής, μία αληθινή μηχανή γκολ."
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ