2014-10-13 11:54:15
Φωτογραφία για Διαδηλώνουν κατά του διοικητή του νοσοκομείου Μεσολογγίου...[photos]
Άρχισαν να συγκεντρώνονται εργαζόμενοι και πολίτες στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου... Μεσολογγίου, όπου σε λίγη ώρα θα ξεκινήσει η διαμαρτυρία κατά του διοικητή κ. Κυριακόπουλου.

Οι τελευταίες αποφάσεις του κ. Κυριακόπουλου να στείλει την γραμμή του ΕΚΑΒ που για 15 χρόνια φιλοξενούνταν από το νοσοκομείου Μεσολογγίου στην Πάτρα, η απόφαση του να μην υπάρχει νοσηλεύτρια στο Κ.Υ Άνω Χώρας Ναυπακτίας και μια σειρά άλλων έφεραν την κατάσταση στο απροχώρητο. Οι σχέσεις διοικητού και εργαζομένων στο νοσοκομείο Μεσολογγίου βρίσκονται «επί ξυρού ακμής», με το Σωματείο Εργαζομένων να ζητά την απομάκρυνση του ή την παραίτηση του. Σήμερα οι εργαζόμενοι, οι φορείς της πόλης, απλοί πολίτες, αλλά και η Δημοτική Αρχή Μεσολογγίου συγκεντρώνονται στο προαύλιο του νοσοκομείου, υπό το άγρυπνο βλέμμα ισχυρής αστυνομικής δύναμης, για την αποτροπή τυχόν επεισοδίων Την ώρα που η κατάσταση χαρακτηρίζεται έκρυθμη ο διοικητής του νοσοκομείου Μεσολογγίου Γ. Κυριακόπουλος σε μια «αψυχολόγητη» κίνηση κάλεσε τους προισταμένους του νοσοκομείου και σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων Δ. Τουμαρά τους ανακοίνωσε εάν δεν σταθούν δίπλα του την ώρα που θα μιλήσει στους πολίτες να … υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους…


Η συγκεκριμένη κίνηση λέγεται ότι εξαγρίωσε ακόμη περισσότερο τους εργαζόμενους και συνδικαλιστές του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ που άκουσαν την απαίτηση του κ. Κυριακόπουλου και στην απογευματινή συνεδρίαση του οργάνου θα υπάρξει ανακοίνωση καταγγελία.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η διαμαρτυρία των εργαζομένων και των πολιτών.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ