2014-10-13 11:46:36
Φωτογραφία για Online  Επιχείρηση, χωρίς Κεφάλαιο! Ξεκίνα τώρα!
Ο κλάδος του τουρισμού, είναι ίσως ο μόνος που αφήνει περιθώρια ελπίδας για θετικά αποτελέσματα, μελλοντικά αλλά κι άμεσα. Σε μια χώρα 2 εκ. ανέργων, αλλά πολύ περισσότερο σε μια χώρα χωρίς εναλλακτικές, όλοι ψάχνουν να βρουν τι μπορούν να κάνουν επαγγελματικά. Με τις σπουδές να πηγαίνουν .. στράφι, το δημόσιο να μην είναι πλέον επιλογή, τον ιδιωτικό τομέα να δίνει... χαρτζιλίκι, η μόδα των τελευταίων χρόνων ήταν η εστίαση! Καφέ ξεφυτρώνουν παντού, νέες ιδέες και concept, έξυπνο design σε ένα κλάδο που τελικά πάλι τα λεφτά πάνε σε λίγους. Με υψηλό κόστος εγκατάστασης, ακριβό προσωπικό, υψηλό κόστος ασφάλισης, και γενικά λειτουργικά που συνεχώς ανεβαίνουν, σε αντίθεση με τις τιμές που συνεχώς πέφτουν λόγω του ανταγωνισμού, πολλοί είναι αυτοί πλέον που αισθάνονται πως ..κόσμο έχουν αλλά λεφτά δεν βλέπουν!

Η ζήτηση όμως για τη δημιουργία επιχειρήσεων με χαμηλό λειτουργικό κόστος, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης προσωπικού, χωρίς αρχικό κόστος επένδυσης και με ένα λογικό κέρδος παραμένει! Κι αν θεωρεί κανείς πως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσει τις απόψεις του.


Online τουριστικό γραφείο! Χωρίς την ανάγκη ενοικίου για χώρο, χωρίς προσωπικό, χωρίς εξοπλισμό! Ουσιαστικά μιλάμε για ένα ηλεκτρονικό franchise, που το μόνο που έχει να κάνει κανείς είναι να προωθεί τη δική του ιστοσελίδα, που πουλά έτοιμα πακέτα εκδρομών και να αμείβεται με τις πωλήσεις.

Έχοντας εμπειρία μιας δεκαετίας στο χώρο κι αξιοποιώντας την επιτυχία του www.18-24.gr αλλά και την ανάπτυξη μιας σειρά ιστοσελίδων - κλώνων του 18-24, η εταιρεία ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ κάνει ένα ακόμη βήμα παραπέρα.

Δείτε ακριβώς πως μπορείτε να αποκτήσετε τη δική σας επιχείρηση χωρίς να ξοδέψετε ότι σας έχει απομείνει! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ