2014-10-13 19:36:00
Φωτογραφία για ΔΕΝ... ΜΕΤΑΝΙΩΝΕΙ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΕΒΕΡΤΟΝ ΑΝΤΙ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Ο ΛΟΥΚΑΚΟΥ
Το καλοκαίρι η Γιουβέντους επιχείρησε να πάρει τον Ρομέλου Λουκάκου από την Τσέλσι, αλλά τελικά ο Βέλγος επιθετικός κατέληξε με κανονική μεταγραφή στην Έβερτον. Και γι’ αυτό το θέμα μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής «Με πλησίασε η Γιουβέντους, η οποία είναι σπουδαία ομάδα, αλλά η Έβερτον ήταν τέλεια για μένα. Τώρα, είμαι εδώ και είμαι χαρούμενος και δεν μετανιώνω για τις επιλογές που έκανα. Η Έβερτον ήταν η καλύτερη για ένα νεαρό παίκτη που θέλει να βελτιωθεί. Αυτό το κλαμπ είναι τέλειο για μένα, έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να με φέρουν εδώ και νιώθω σαν στο σπίτι μου.

Κάποια στιγμή πρέπει να πάρεις μία απόφαση: να είναι ένας από τους πολλούς σε μία ομάδα ή να «χτίσεις» την καριέρα σου. Κι εγώ επέλεξα το δεύτερο. Η Έβερτον έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και θέλουμε να κερδίσουμε μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ», δήλωσε ο Βέλγος φορ.

Πάντως, να θυμίσουμε πως η μεταγραφή στη Γιουβέντους δεν προχώρησε για οικονομικούς λόγους, μιας και η πρωταθλήτρια Ισπανίας τον ήθελε δανεικό από την Τσέλσι...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ