2014-10-14 09:42:30
Φωτογραφία για ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΙΤΣΕΛ ΓΙΑ ΑΦΕΛΑΪ ΚΑΙ ΝΤΟΥΡΜΑΖ
Το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη ήταν σχεδόν... άδειο τις μέρες της προηγούμενης εβδομάδας που είχαν προπόνηση οι ερυθρόλευκοι λόγω της απουσίας πολλών διεθνών.

Από αύριο όμως ο Μίτσελ θα είναι σε θέση να δουλέψει και πάλι με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και σίγουρα τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω σε δύο ερυθρόλευκους που εντυπωσίασαν με τις Εθνικές τους ομάδες.

Ο λόγος για τον Ιμπραΐμ Αφελάι και τον Τζίμι Ντουρμάζ, καθώς οι δύο παίκτες ξεδίπλωσαν το ταλέντο και τις ικανότητές τους στα παιχνίδια Ολλανδίας και Σουηδίας αντίστοιχα.

Ο Μίτσελ, δεν έκρυβε την ικανοποίησή του για την αγωνιστική παρουσία των δύο παικτών στα παιχνίδια των Εθνικών τους ομάδων και βέβαια το ζητούμενο για Αφελάι και Ντουρμάζ είναι να συνεχίσουν σε αυτούς τους ρυθμούς.

Αυτό άλλωστε έλεγε στους συνεργάτες του και ο Ισπανός τεχνικός, με την επισήμανση... «θα είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για την ομάδα να είναι εξίσου καλοί στο ματς με τη Γιουβέντους αλλά και σε αυτά που ακολουθούν μετά τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ