2014-10-14 11:09:46
Φωτογραφία για Η ΔΕΗ αποφάσισε ... να τους γυμνάσει: Ηλικιωμένοι ανεβαίνουν στον 5ο όροφο με τα πόδια!
"Γυμνάσια" κάνει η ΔΕΗ στους ηλικιωμένους συναλασσόμενους με τον ΟΑΕΕ... που σήμερα έκαναν ... το λάθος να μεταβούν στα γραφεία του Οργανισμού, στην οδό Γιαννιτσών, στο Ηράκλειο, για να διευθετήσουν κάποια υπόθεσή τους. 

Κι αυτό γιατί, χωρίς προειδοποίηση, η ΔΕΗ "έκοψε" το ρεύμα, αναγκάζοντας όσους πρέπει υποχρεωτικά να διευθετήσουν κάποια υπόθεσή τους, να ανεβαίνουν με τις σκάλες ως τον 5ο όροφο όπου στεγάζεται ο ΟΑΕΕ.

Κι αν επρόκειτο μόνο για νέους , γυμνασμένους, με αντοχές ανθρώπους η κατάσταση θα ήταν υποφερτή, όμως η εικόνα ηλικιωμένων που ανεβαίνουν ασθμαίνοντας κι αγκομαχώντας τις σκάλες για να ... σφραγίσουν τα βιβλιάριά τους, προκαλεί από θλίψη ως ανησυχία για το τί μπορεί να συμβεί σε κάποιον από τους ευάλωτους ηλικιωμένους.

Όπως είπε στο Cretalive, ο διευθυντής του ΟΑΕΕ Ηρακλείου, Δημήτρης Κοτσιφάκης, "είναι αδιανόητο αυτό που έκανε η ΔΕΗ και μάλιστα χωρίς να έχει προηγηθεί καμία ενημέρωση". Μάλιστα, σύμφωνα με το διευθυντή, ο ΟΑΕΕ έχει πληρώσει το μερίδιο κατανάλωσης που αναλογεί στα γραφεία, από το κοινόχρηστο ρεύμα, όμως η ασυνέπεια άλλων ενοίκων της πολυκατοικίας οδήγησε στη διακοπή της ηλεκτροδότησης σε μια δημόσια υπηρεσία που εξυπηρετεί πλήθος κόσμου.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ