2014-10-14 23:54:07
Φωτογραφία για ERGO Marathon Expo 2014, the Authentic Marathon EXPO
Ανοίγει σε λίγες μέρες η αυλαία της διεθνούς έκθεσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου, η οποία φέτος μας συστήνεται με διαφορετικό όνομα, εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή!

Με σύσσωμες όλες τις κορυφαίες εταιρείες των σχετικών κλάδων οι οποίες θα παρουσιάσουν τα πιο πρόσφατα προϊόντα και υπηρεσίες τους και με τις τελευταίες εκτιμήσεις να αφήνουν ισχυρές υπόνοιες για νέο αριθμό-ρεκόρ επισκεπτών φέτος, μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την ERGO Marathon Expo 2014, την EXPO του Αυθεντικού Μαραθωνίου, η οποία μας υποδέχεται για ακόμα μία χρονιά στο εκθεσιακό κέντρο TAE KWON DO στο Φάληρο, από 6 έως 8 Νοεμβρίου!

Η σπουδαία διεθνής έκθεση, της οποίας την παραγωγή θα έχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ελληνική εταιρία Be Best, «αγκαλιάζει» τη νέα φάση στην οποία εισέρχεται φέτος ο Μαραθώνιος Αθήνας, με την αλλαγή της ονομασίας του σε «Μαραθώνιος Αθήνας. O Αυθεντικός», και πλέον και η ίδια με νέο όνομα, αλλά και με όλα τα μεγάλα της όπλα, τα οποία κάθε χρόνο ευνοούν ολοένα και περισσότερο την ανάπτυξη του αθλητικού εμπορικού κλάδου στη χώρα μας, μας προετοιμάζει για τη μεγαλύτερη και πληρέστερη Marathon Expo που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ!


Παρουσιάζοντας τη νέα φάση του Μαραθωνίου Αθήνας και εντείνοντας την προσπάθεια για εγχώρια και διεθνή αναγνώριση, η ERGO "Authentic" Marathon Expo 2014, βαδίζει σε μία νέα εποχή, πάντα μέσω της ποιότητας, της εξέλιξης, της προόδου και πάνω απ’ όλα της αυθεντικότητας που ανέκαθεν τη χαρακτήριζε, αλλά φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρόνια φέρνει στο προσκήνιο.

Όπως είχε γίνει εμφανές ήδη από τα πρώτα στάδια των προτετοιμασιών, ο αριθμός - ρεκόρ εκθετών των δύο προηγούμενων ετών, αυτή τη χρονιά έχει αγγίξει τα επίπεδα θριάμβου, καθώς οι λίγες επιχειρήσεις της αγοράς που δεν είχαν δώσει το παρών έως σήμερα, φέτος θα τιμήσουν το σημαντικό αυτό γεγονός με τη συμμετοχή τους, μη μπορώντας να αντισταθούν στην τεράστια αξία και απήχηση της ERGO Marathon Expo. Μαζί μ’ αυτές, μία πραγματικά εντυπωσιακή ομάδα χορηγών και ασφαλώς οι χιλιάδες επισκέπτες (περισσότεροι από 50.000) που πρόκειται να παραστούν είτε ως επισκέπτες είτε ως συμμετέχοντες στον Αυθεντικό Μαραθώνιο, έρχονται να συμπληρώσουν το ανυπέρβλητο team ενός σύγχρονου γεγονότος-ορόσημου στη χώρα μας.

Το 2012, το άκουσμα του ονόματος Athens Marathon Expo έφερνε στο μυαλό μας μία από τις πιο δημοφιλείς και επιτυχημένες εκθέσεις της χρονιάς. Πέρυσι, στο ίδιο άκουσμα, μιλούσαμε για το απόλυτο αθλητικό event της πρωτεύουσας και ένα μοναδικό εκθεσιακό υπερθέαμα, με πυξίδα του την τεράστια σημασία του κλασικού αθλητισμού και όλων των αξιών που τον συνθέτουν. Φέτος, η “ERGO Marathon Expo” είναι όλα αυτά μαζί αλλά και ακόμα περισσότερα. Φέρνει την έννοια της αυθεντικότητας στην...πρώτη γραμμή και πλαισιώνοντας τον Μαραθώνιο Αθήνας, δοξάζει με τον δικό της τρόπο τη μοναδικότητα της εθνικής μας κληρονομιάς, αξιοποιώντας την για την εκτόξευση του αθλητικού εμπορικού κλάδου στην Ελλάδα!

Athens Marathon Expo 2014... the Authentic Marathon EXPO

6-8 Νοεμβρίου 2014

Εκθεσιακό Κέντρο Tae Kwon Do, Π. Φάληρο Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Sleep Talk Recorder: AppStore free today
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Sleep Talk Recorder: AppStore free today
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ