2014-10-15 03:18:06
Φωτογραφία για Διεξοδική συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής για τη διαχείριση των απορριμμάτων ζητά ο Γιάννης Σγουρός
Να γίνει διεξοδική συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής για τη διαχείριση των απορριμμάτων του λεκανοπεδίου κάλεσε τη νέα περιφερειακή αρχή ο επικεφαλής της παράταξης «Αττική» Γιάννης Σγουρός κατά τη σημερινή συνεδρίαση του οργάνου.

Ο κ. Σγουρός επεσήμανε ότι μετά την «αποκαλυπτική» επιστολή της κας Δούρου προς τους Δημάρχους της Αττικής το πολύ αυτό σοβαρό ζήτημα θα πρέπει να τεθεί άμεσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο και να πάρουν όλοι θέση.

«Δεν μπορεί να γίνει διάλογος δια αλληλογραφίας» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ιδίως η διοίκηση της Περιφέρειας θα πρέπει να παρουσιάσει αναλυτικά το σχέδιό της για το σήμερα και το αύριο της διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής, καθώς στην επιστολή υπάρχουν πολλά κενά και προκαλούνται τεράστια ερωτηματικά που πρέπει να απαντηθούν.

Ο κ. Σγουρός σημείωσε ότι η επιστολή της κας Δούρου εστάλη χωρίς να συνεδριάσει το Περιφερειακό Συμβούλιο, και πριν καν συγκροτηθούν σε σώμα τα διοικητικά συμβούλια της ΠΕΔΑ και του ΕΔΣΝΑ.

Στην ίδια συνεδρίαση ο κ. Σγουρός ζήτησε από την περιφερειακή αρχή να ενημερώσει το Σώμα για τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς του κράτους, αναφορικά με την έξαρση της επιδημίας του ιού Έμπολα.

Τέλος ο κ. Σγουρός συνεχάρη τις υπηρεσίες της Περιφέρειας για τις ολοκληρωμένες εισηγήσεις και παρουσιάσεις για τη συμμετοχή της περιφέρειας στο πρόγραμμα LIFE της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
11 ασκήσεις για τη μνήμη!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
11 ασκήσεις για τη μνήμη!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ