2014-10-15 03:26:07
Φωτογραφία για Οι αιχμές Καρύδη κατά Τσίπρα και η αντίληψη του ΠΑΣΟΚ για τις συναινέσεις
Με χιούμορ και αιχμές σχολίασε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης τη σημερινή συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, σκοπός της συνάντησης τους δεν ήταν τα κόκκινα δάνεια «αλλά  το να ρίξουν την κυβέρνηση».

«Προκαλούν, απειλούν, εκβιάζουν τους θεσμούς και υπονομεύουν την ομαλότητα» έγραψε ο κ. Καρύδης στο σχόλιο του.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Τα συνεταιράκια Τσίπρας – Καμμένος συναντήθηκαν σήμερα δήθεν για τα κόκκινα δάνεια αλλά στην πραγματικότητα συμφώνησαν να προσπαθήσουν να ρίξουν την κυβέρνηση, μη ψηφίζοντας Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Καμμένος ο Τσίπρας. Ταύτιση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ​ με την συνωμοσιολογική Ακροδεξιά. Όλα χωρίς αρχές. Προκαλούν, απειλούν, εκβιάζουν τους θεσμούς και υπονομεύουν την ομαλότητα. Αυτή την επιλογή προτείνουν στους Έλληνες πολίτες ως μοντέλο για το μέλλον της χώρας».


Μία παρατήρηση προς τον κ. Καρύδη και την Χαριλάου Τρικούπη: Οι τιμητές της περιλάλητης συναίνεσης – μας έχουν φάει τα αυτιά για αυτό το θέμα- αντιδρούν σε έντονους τόνους γιατί δύο πολιτικοί αρχηγοί, ένας εξ' αυτών τυγχάνει να είναι και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, βρήκαν σημεία επαφής σε ένα κρίσιμο ζήτημα όπως τα «κόκκινα» δάνεια.

Λίγος οξύμωρος τρόπος σκέψης, δεν είναι;

Σχετικά με την προεδρική εκλογή που πλησιάζει... επικίνδυνα: Ας διασφαλίσουν πρώτα πως οι δικοί τους βουλευτές, του ΠΑΣΟΚ δηλαδή,  θα δώσουν θετική ψήφο και μετά ας κοιτάξουν και τους άλλους.

Εξάλλου ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι αντιπολίτευση, επομένως η μη εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας είναι θεμιτός στόχος και για αυτό το λόγο υπάρχει και η σχετική πρόβλεψη στο Σύνταγμα.

Ο ίδιος όμως και πολλοί από το ΠΑΣΟΚ που όπου σταθούν και όπου βρεθούν ψάχνουν ευκαιρίες για να αποδομήσουν την κυβέρνηση που οι ίδιοι στηρίζουν, δεν υπονομεύουν την ομαλότητα; Απλώς ακολουθούν πιστά το δόγμα «συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ